Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Sziasztok.
Elsősorban azokhoz szólna ez, akik jártasak a használt monitor piacon. Akit nem érdekel a monológ, az nyugodtan skippelheti az offot, a kérdés szempontjából nincs fontos infó benne.
3 hónapja írtam ide, hogy vettem egy Dell U2711-et használtan a 2709W után. Már aznap sem igazán tetszett (utólag belátom: sokkal jobban döntöttem volna ha inkább ott hagyom, annyiért amennyiért vettem biztosan nem tudom eladni). Úgy voltam vele akkor, hogy csak megszokom, újabb 200km-t már nem utazok vele. Hát nem sikerült, le is írom miért. Elsősorban az alacsony fényerő miatt. A 2709W bőven 400 cd/m2 feletti fényerővel bírt, az U2711 pedig a gyári speckókkal ellentétben 300-at sem tud. Filmezésben rögtön 3 fokkal rosszabb. Másodsorban HDMI-ről képtelen natív 1440p60hz-re, illetve ha nem kap jelet a gépről, folyamatosan no signal cable-t ír és nem kapcsol le. Harmadrészt, az egész monitor leggyengébb pontja a képernyőt védő borítás. Annyira rettenetes, hogyha középről nézem, olyan mintha valami őskőkori TN panelt néznék, konkrétan visszaveri a saját fényét a monitor! Csatolok is egy képet. Továbbá, a gammát sem nagyon lehet OSD-ből állítani, ami az EIZO monitortest szerint 1,3 körül van...
Kérdés: 100.000 Forintig bezárólag lehet-e ma kapni olyan monitort, amely képes legalább 400cd/m2-es fényerőre és legalább 27"-os, valamint nem egy nagyon rég kifutott széria (a használt darabok nem járták meg a II. vh-t állapotukat tekintve)? 1080p is lehet, nem zavar, HDMI vagy DP legyen rajta, márka mindegy. VA/IPS legyen. Aki tud segíteni, azt hálám üldözze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 27" 4K UHD IPS HDR10 - LS27A700NWUXEN
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest