- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Rottweiler89 #84814 üzenetére
szia, nézegettem. ez a mesh mennyire szűr? A por nagy gond nálam.
-
rukh
senior tag
válasz
Rottweiler89 #84814 üzenetére
Kösz a segítséget!
Az alaplap ATX méretű, a proci Ryzen 7 5800X3D, a VGA RX 7800 XT Gaming OC, a vízhűtés már megvan így nem kell venni (valószínűleg túlzás ehhez a géphez, de küszöbön áll a fejlesztés, ahol már szükség lehet rá).
Rukh
-
BogyóBP
addikt
válasz
Rottweiler89 #84804 üzenetére
Volt phanteks evolv X házam sose volt annyira halk a gép mint akkor. Jó kis ház de idejét múlt design. Most Corsair 4000D van amit utálok mert hulladék anyaghasználat felülről alig lehet a kábelt bedugni a procihoz és nehézkes a pakolászás ráadásul annyira vékony hogy előre nem fér be 3x 140 es venti ami nem volna rossz csak felülre kettő ha jól láttam, és előre is kettő. A tetőporszűrő egy vicc kategoria, az elülső pedig pár nap után már porkarikás ahol a ventik vannak (nemtudom miért porosodik ennyire) de elég idegesítő, mondjuk a földön áll. Az anyag se a legvastagabb acél állitom a fractal focus g alaplap tálcája vastagabb volt. A riser csak 2 slotos VGA-t fogad nekem pedig 3 van, nem gondoltak a nagyobb VGA-kra.
A dual chamberes házakkal meg az a gond hogy a táp vastagságával növekszik a szélessége viszont laposabbak és a hűtése kémény elven működik ami nagyon jó hogyha hozzá vesszük azt hogy a por nem tömi el az alsó ventik szűrőjét, volt már hogy pár hónap alatt nekem ott szakáll por volt egy ilyen kialakítású háznál.
Rowon: A 7000D pedig úgy látom az enyémnek a nagytestvére. -
válasz
Rottweiler89 #84804 üzenetére
Köszönöm szépen, sok mindenben egyetértek..
1: Ez most nekem is tetszik.. egyre jobban
2: Sajnos nem gyári tartozék, külön meg kell venni
3: igen
4: igen emiatt vágyom nagyobb házra
5: igenAz az üres rész tényleg picit szokatlan..
-
válasz
Rottweiler89 #84802 üzenetére
Olyan szívesen meghallgatnálak
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Rottweiler89 #84729 üzenetére
Nincs baj a DC ventikkel, bármelyik modernebb alaplap (értsd 2015+) tudja szépen szabályozni. Aláírom, nem úgy mint egy PWM ventit, de átlag usernek teljesen megfelelnek a DC ventik.
-
cucka
addikt
válasz
Rottweiler89 #84327 üzenetére
Még régen láttam egy tesztet, ahol az nzxt h210-est megmérték ilyen szempontból. Az egy itx ház, de a probléma ugyanez, közel van a gpu a psu shroudhoz.
A lényeg, hogy hiába lyukacsos a shroud, mögötte ott van a psu, ami lefojtja a légáramlást. Amikor kicserélték az atx tápot sfx-re, jelentősen javult a helyzet.
Ettől persze nem fog leolvadni a videókártya, de semmiképp sem optimális hűtés szempontból, ha túl közel van a shroud.
-
cucka
addikt
válasz
Rottweiler89 #84323 üzenetére
Az, hogy hanyadik slotba kerül a videókártya, azt a ház hátulján található slotokban számolom. A linkelt alaplapot ha beszereled, akkor a házon a második slotba fog kerülni a videókártya (meg alatta még plusz amilyen vastag). A legfelső slot szabadon marad.
A legtöbb microatx alaplap nem ilyen kialakítású, ezért is írtam, hogy erre érdemes figyelni vásárlás előtt.
Így már érthető?#84325MaddeNNNN
Szerintem egy ház minőségét nem miliméterben mérjük. Összekevered a méretet a minőséggel. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Rottweiler89 #84321 üzenetére
hát azért annyira felső kategóriásat nem hiszem hogy lehet abba a hexformba.
cpu torony hűtőből csak 159mm-es megy bele, AIO-ból is csak 240-es és az is csak előre, aztán vga-ból meg csak 296mm és ráadásul csak akkor ha nincs elől AIO.szóval vannak limitáló tényezői a háznak, ezért is nem szoktuk ajánlani komolyabb hardverhez.
-
cucka
addikt
válasz
Rottweiler89 #84321 üzenetére
Igen, ahol normálisan az első slot lenne az alaplapon, ott van az m2-es foglalat. Ilyen alaplap, fényképen látszik egyből: [link]
-
gimis
tag
válasz
Rottweiler89 #84310 üzenetére
Egyszerűen nem tudom beletenni nem fér bele
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Rottweiler89 #84277 üzenetére
Semmi gond.
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit hoz a befelé fújó venti felül előre rakva ahhoz képest ha egyáltalán nincs ott venti. Ugye előre nincs értelme kifelé fújót mert ahogy írod elszívja a cpu hűtő elől a friss levegőt.
Kíváncsi vagyok mennyire okoz légáramlás "dugót" a meleg levegő természetes felfelé áramlása a venti hideg levegő lefelé fújásával. -
Shalee
csendes tag
válasz
Rottweiler89 #84270 üzenetére
Üveg az a plexi, ráadásul mindjárt 3db is XD. Nem szoktam ilyet csinálni, de annyira "paraszt" kinézete van, főleg állvánnyal, hogy elkapott az instant get érzés.
-
válasz
Rottweiler89 #84264 üzenetére
Jó kis gép!
-
válasz
Rottweiler89 #84262 üzenetére
Nem árulkodott a Fractal Design velcro?
De, pont azért kérdeztem.Nem látom az aláírásokat, mert nálam el vannak rejtve.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Rottweiler89 #84258 üzenetére
Szép tiszta build!
Egy kérdés, ami az első venti felül az befelé fújó? Mennyit hozott cpu hőmérsékletben?
Porszűrő van ebben felül? -
válasz
Vagány gép lett.
Melyik tápegység van benne? Az Anode Bronze?
-
brabbitz
aktív tag
válasz
anyam, ez nagyon jo leiras, koszonom szepen.
igy akkor valoszinuleg meg ajandekozom magam ezzel elore karacsonyra.
igen, sajnos muszaj lesz mATX-ben gondolkodnom, fokeppen amiatt mert szeretnek kesobb AM5-re valtani, es nagyon B650E (ez pl mATX) es X670-X870 kozott vennek lapok, amiknek tudtommal nincsen mATX, csak ATX.
egyebkent az elozo hazam egy Sharkoon VG07 volt, nem rossz, csak minosegbelileg szerintem a DeepCool elorelepes lesz.
Szerintem arbelileg is ez lesz a befutokoszonom megegyszer
-
cucka
addikt
válasz
Rottweiler89 #84084 üzenetére
Fényképről meg youtube videóból nekem is ez jött le. Hátulról azért látszik a költségcsökkentés, meshify-hoz képest nincsenek gumis kábeltakarók, meg tépőzáras kábelfelfogatók. (De az meg ismétlem 50 ezerbe kerül, szóval még hezitálok, mindkettő nagyon jól néz ki a fehér+fekete kombinációban) -
cucka
addikt
válasz
Rottweiler89 #84080 üzenetére
Igen, de van egy olyan megérzésem, hogy az az elülső venti kb. semmit nem segít a hőfokokban. (Mondjuk legalább nem is árt
)
A Deepcool ch370 amúgy bevált? Nagyon tetszik, de gyanúsan olcsó
. Mennyire van rendben a minősége?
(Igazából meshify mini-t szeretnék, de nem igazán látom, hogy mi kerül abban 50+ ezer forintba, azon túl hogy adnak hozzá 2 nem pwm-es ventit amit úgyis cserélnék pwm-re) -
Rottweiler89
senior tag
válasz
Rottweiler89 #83959 üzenetére
Sziasztok!
Itt is van az ígért kis rövid teszt.Superposition:
Stock clocks
Cpu fan silent mode
Sys. fans speed fix 30%(610rpm)
GPU temp. 67/Hotspot 93°C-- GPU UV(OC) clocks --
(GPU min. freq. 2500Mhz
GPU max. freq. 2600Mhz
GPU voltage 1100mV)
VRAM max. freq. 2150Mhz
Fan speed fix 40%
Power limit +15%
GPU temp. 58/Hotspot 74°CCinebench R23:
Stock clocks
Cpu fan silent mode
CPU(Tdie) max. 66°C
CPU Core Temps. max. 64,7°C
CPU Package Power max. 90,011WCPU clock 4,092Mhz(HWiNFO64), OC with AMD Ryzen Master
CPU voltage 1,306V(HWiNFO64)
CPU fan silent mode
CPU(Tdie) max. 61°C
CPU Core Temps. max. 59,9°C
CPU Package Power max. 81,761WRemélem nem gond, hogy beoffoltam.
Én, mint amatőr az oldalon, ajánlanám a házat, és szerintem mehetne az ajánlottak közzé. -
kzkz
őstag
válasz
Rottweiler89 #83959 üzenetére
Engem érdekel, cserébe hamarosan adok infókat a 4K-s ventiről a ventis topicban
-
Haart
addikt
válasz
Rottweiler89 #83469 üzenetére
Igen a zárt előlap és meg akarta magát főzni benne egy 3080
Ez az alulról felfelé légáramtlás nagyon rossz volt a zárt előlappal. Továbbra is a legjobb az elülső áramlás hátrafelé, annál jobb nincs.
Ugyhogy leváltottam egy corsair 4000D-re.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #83469 üzenetére
A zárt előlap.
-
válasz
Rottweiler89 #83332 üzenetére
Ramok alacsonyak, mert a Macho 120 mellett még így is csak úgy fértek el, hogy a venti teljesen fel van tolva, és "ráültetve a ramra".
Úgyhogy a ram magasság elvileg nem lesz gond.
NH-D15 tényleg beteg, és van itthon egy "sima" és egy NH-D15S is, aminél a hűtő síkja el van tolva (ha rálógna a PCI-E slotra), úgyhogy van mivel próbálkozniSzámtech bótossal ma megint futottunk egy kört, és szembesítettem vele, hogy a Versa-ba nem fér el a D15.
Ő most egy Deepcool CC360-at dobott fel ötletként, amiben a max CPU hűtő méret 165 mm, ami pont annyi, mint az NH-D15 magassága.
Azért nézegetem még a ti általatok linkelteket isKöszi az együtt gondolkodást
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #83337 üzenetére
Háztól függ a ram, ha elég széles simán elfér alatta magas memória is.
Nekem a kártya ebben a melegben ugyanúgy 60 fokos 1100rpm-en, mint télen.
A proci melegebb, de átlag 65, max 70, 5-600rpm-en. Házhűtők is némák.
Ennél jobbat kétlem, hogy másik házban el lehet érni ezekkel a hardverekkel. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #83334 üzenetére
Jonsbo D31 Mesh
[link]
FD Pop Mini Air méretre kb ekkora, ami még jó lehet neki. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #83326 üzenetére
Köszi, hogy utánanéztél.
Én csak fejből írtam, hogy a H17 zárt előlapos, a H18 ugyanaz a ház mesh verzióban.
My bad, azt hittem a kompatibilitás már ellenőrizve lett.Maxxxim
Adok egy jó tanácsot, hogy ne járj úgy, mint én.
ITX/mATX lap esetén ellenőrizd a kompatibilitást a hűtővel, Noctua oldalán.
A felső pci-e slotot jó eséllyel kitakarja és nem tudod majd beszerelni a kártyát.
Én a lefogató furatokat odébb reszeltem, így feljebb tudtam tolni a D15-öt.A ramok magassága sem mindegy, az első ventilátor alá ~35mm fér el, pl Corsair LPX.
Megemelni tudod, de akkor annyival magasabb a hűtő, tehát még szélesebb ház kell. -
válasz
Rottweiler89 #83330 üzenetére
Ha lenne jól szellőző mATX, akkor elég lenne, ezért kattantam rá a Versára is.
De ha szembejön egy ATX verhetetlen áron, akkor nem zárkóznék el... -
válasz
Rottweiler89 #83326 üzenetére
Ohhhh ezt jó, hogy kigugliztad, a "számtech bótos" simán rávágta, hogy belefér - én meg már nem néztem utána
-
sacren
junior tag
válasz
Rottweiler89 #83286 üzenetére
Köszi akkor azt megfordítom fent. Nem egy van benne.Jelenleg elől 2 hátul 1 felűl 1.
-
Werkly
őstag
válasz
Rottweiler89 #83233 üzenetére
Tk. semmi. Max. szélesebb ház a VGA tápolás miatt esetlegesen. De nem égető.
-
BigBear
senior tag
válasz
Rottweiler89 #83134 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlást, de... még nem ezer%, de valószínűleg marad a Mini Air.
Az elmúlt hetekben széttúrtam az egész netet, hazai és külföldi webáruházak, gyártók oldalait bújtam és egész egyszerűen oda jutottam, hogy nincs a piacon olyan ház, ami minden kívánalmamnak maradéktalanul eleget tenne. Valami kompromisszumot kötnöm kell.
Az egyik problémám a méret. Nem akarok visszatérni oda, ahonnan anno 20+ éve indultam. Nem akarok egy hodály nagy házat sem az asztalon, sem a földön. Emiatt sok-sok évig minigépeztem, illetve ITX gépem volt, most mATX van, igaz annak nagyobbacska, de ez a max. Emiatt pedig a házak meglehetősen nagy része kiesik. Néztem ugyan ATX méretet, kecsegtettem magam vele, de aztán elhessegettem a dolgot.
Fontos az ár is persze, aztán úgy voltam, hogy ok, akkor legyen drágább de őszintén szólva ott sincs olyan, amire azt mondanám, hogy ez ennyiért tuti. Vannak nagyon minőségi házak, de azok jellemzően nagyobbak is.
A Mini Air egy érdekes kompromisszum. Nem a legszebb, nem a legjobb (sőt), de ennyiért (újonnan vettem egy jó hete 34900,- -ért) nemigen van ami hasonlót nyújt. Mert vagy minőségben / anyaghasználatban, vagy helykihasználásban, vagy pár apróságon valami mindig elúszik.
A Montech King még tetszene is, de... akváriumként nem kell, mesh előlappal ok, de a Minihez képest számomra akkora mint egy komplett udvarház.
(D) 400 X (W) 288 X (H) 384 mm - Mini
(L)475*(W)300*(H)442mm - Montech King 95
Vagyis jó 7 centivel hosszabb és 6 centivel magasabb, ez szerintem nem kevés.
Nem beszélve sok gyártónál medium háznak tartott 55-60 centi hosszú, ~50 centi magas szörnyekről.
Egyébként tapiztam, néztem a King 95-öt, szerintem messze szebb mint a Mini, de a méret... illetve őszintén szólva azok a műanyag pöckök... nagyon nem bizalomgerjesztőek. Lehet, hogy csak az én hülyeségem, de mégis.
A Techpowerup tesztje szerint Mini Air - King 95 Pro ráadásul hőfokokban sem jobb a Montech.
Közben taperoltam D41-et is, sajnos élőben még kevésbé jött be. (A kijelző pöpec.) A táp miatt az eleje tisztességgel le van zárva, szűk a hely a hátoldalon, kábeleket és meghajtókat rendezgetni így elég nehézkes, nem jön be.
Szóval erősen hajlok afelé, hogy marad a Mini. Még majd egy hetem van, addig töröm a hülye válogatós vén begyöpösödött búrámat. Legfeljebb majd kitalálok valami okosságot az előlap lecserélésére (kivágok egy újat cégnél vagy mittudomén), meg egyszer, ha feltétlenül kell a 360-as víz, legfeljebb vágok / hajtok egy keretet a tetejére kívülre.Na mindegy, ez csak hülyéskedés.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #82817 üzenetére
Fél napja kerestem ilyen videot és nem találtam ,
Köszönöm az időd ,hogy rám szántad és megtaláltad nekem.. -
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82506 üzenetére
A venti keretre is fel tudtad volna tenni a kábelvezetőt takaró lemezre
-
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82504 üzenetére
Miért nem a HDD tartóba tetted a wincsit, én tuti nem nézegetném ott alul a HDD-t
Tényleg jó ház én is szeretem, hogy tudtad eltörni?
-
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82436 üzenetére
Merlinhardver - Cooler Master Vertical GPU Bracket V3, PCIe-4.0-Riser Kábel (MCA-U000R-KFVK03)
itt van csak drága sztem
-
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82423 üzenetére
Cooler Master univerzális függőleges GPU tartókészlet V2 - Számítógépház tartozék | Alza.hu
ez is jó bele most pont nincs az alzán de majdcsak lesz..
-
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82418 üzenetére
Hibátlan ház lassan 1 hónapja megvan
A hddknek nem lesz baja tökmind1 hogy rakod! Mondjuk az én gépembe már nincs... utáltam a rezonanciát és ahangot amit adott
Tudsz hozzá vertical mountot venni VGA hoz
MOntechnek is volt saját csak már valamiért nem árulják... alig kapható...
-
Laccoss
addikt
válasz
Rottweiler89 #82418 üzenetére
A robbantott ábra alapján nem úgy tűnik (fix hátsó kártya helyek).
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Rottweiler89 #82320 üzenetére
Én száműztem az összes HDD-t a gépből, éppen most vettem rá magam, hogy átmásoljam a HDD-kről a még szükséges cuccokat a NAS-ra. Már itt áll 2db 1TB-s HDD üresen, és még mindig van 2 külső vinyó (1+2TB), amit át kellene nézni. Hogy mennyi szart össze tud szedni az ember teljesen feleslegesen.
A rendszer 500-as m.2-n, a játékok 2TB-s samu szerver SSD-n, minden másra ott a NAS, az üres vincsikre mennek biztonsági másolatban a családi képek, videók. Legközelebb kisebb házat veszek.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Rottweiler89 #82309 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
Rottweiler89 #82309 üzenetére
Én a Montech King 95 ajánlom, sztem marha jó ház, és megtudod venni venti nálkül is, van teli üveg előlap meg adnak hozzá mesht is ha azzal jobb, és az oldalsó ventikeretet amibe 140 es ventit lehet tenni, be lehet fordítani a mesh miatt előrre oldalról.
Fent röhögve befér a 360 as még a Artic freezer II is ami ugye vastagabb a normáltól.. Ventik nálkül 40e ft ért egy baromi jó ház sztem
-
válasz
Rottweiler89 #82013 üzenetére
Használt házak között is nézz szét. Pl. nekem ez tetszene és annyi pénzért ingyen van: [link] Előre és hátra is tudsz tenni 120-as ventit. Hátrány, hogy csak Pesten lehet átvenni.
-
válasz
Rottweiler89 #81998 üzenetére
Szia,
Én ezt a házat inkább retró configokhoz tudnám elképzelni. VGA és procihűtő férőhelyekről 0 infó, a gyártóról sem találok adatot a neten. Hátulra 80-as ventit lehet szerelni, az már elég karcsú. Erőművet ne építs bele, mert megfullad. -
denko
senior tag
válasz
Rottweiler89 #81213 üzenetére
Igen, igazad lenne alapjáraton, tetszik is, illetve néztem a meshify-t is FD-tol.
Viszont mivel nappaliban lenne a helye ( nincs kivezette net másik szobába)
Így 2 opció van:
1. Kicsit miniitx tv alatt
2. Kicsit nagyobb de max 40cm mély másik sarokban elrejtve.Ez a ház sajnos 1ik feltételnek sem felel meg sajnos, pedig tetszetős
Szívesen szerint ilyet vennék és beraknam 1 másik szobába, de wifis nas vicces lenne -
trog
tag
válasz
Rottweiler89 #81186 üzenetére
Kérdezted lentebb hogy melyiket ajánljuk a három opcióból, az Aerocool Hexaformmal teljes megegyező méretű Aerocool Atomic Liteot vettem, ami kb az elejét leszámítva ugyanaz, meg van benne psu takarólemez, úgyhogy arról tudok nyilatozni.
Tápod nem tudom moduláris van-e de ha igen és kicsit nagyobb (nekem corsair rm650x 150mm x 86mm x 160mm) úgy gondolkodj, hogy az alsó slotokba már nem fogsz tudni dugni semmit és sírva fog beférni még úgy is a HDD keret mellé. Nem moduláris kényelmesen elfér mellette. Sokat keresgéltem, kb ez a legkompaktabb microATX alaplapot fogadó ház.
158mm max magasságot írnak a procihűtőnek az oldalon, a tiédnél 159et, arra még rá lehet számolni pár milit, egy Dark Rock 4 volt benne (158.5), ott is volt még 1-2 mm az üvegig.
Kábel elrendezésre sem leszel eleresztve hellyel. Elég vékony lemezekből van összerakva, de összességében azért elégedett vagyok vele. -
trog
tag
válasz
Rottweiler89 #81131 üzenetére
Azért a 3.7 nem is túl erős értékelés
.
Én Aerocoolt vettem hasonló árkategóriából, nem tudom hogy csak én fogtam-e ki, ugyan kicsit vékonyak az elemei, de attól eltekintve nekem nagyon bevált. -
trog
tag
válasz
Rottweiler89 #81128 üzenetére
Sosem találkoztam ezzel a házzal, alternatívákkal sem vagyok tisztában. Youtube+ebay+külföldi fórumok ahol nézelődnék, hogy mik a vélemények róla és ha sokan mondják hogy jó megpróbálnám, két hétig úgyis visszaküldhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia