-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
megaandrew
tag
válasz
Werkly #67653 üzenetére
Szuper!
Hmmm... Viszont a Thermaltake-től most jött a válasz, hogy simán be lehet rakni a 3 db 120 mm-es ventit, csak ki kell venni az ODD-ket. Eddig, meg nem is tudom miért nem esett le, de azon filóztam, hogy honnan tudja beszívni a legfelső venti (3 esetén) a levegőt, ha az előtte lévő ODD ajtók nem légáteresztőek. De most megvilágosodtam, hogy ha csukva van az előlap(ami szerintem az esetek 90%-ában így van) teljesen lényegtelen, hogy mi van ott, az összes venti két oldalt fogja beszívni a levegőt. Most már csak az érdekelne, hogy a 3 venti akkor is befér-e, ha bent hagyom a felső ODD rekeszt?
Amúgy a Te verziódnak is üveg az ablaka, vagy plexi? -
-
válasz
Werkly #67342 üzenetére
Ahogy latom neked is kazan geped van ,kelleni fog a jo hutes . Define S oldalt tud fogadni 12 /14cm ventit a VGA mellett. Ezt tudom ajanlani ,nekem is volt. (igaz az ablakos verzioja)
Vagy a TT Suppressor F31is szinte ugyanaz mint a Define S. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Werkly #29543 üzenetére
Mi az hogy önmagában minden??
Úgy érted, amihez mondjuk nem kell venni semmit?
Pl. ventilátorokat?Nézd, az IN WIN Dragon Slayer-be pl. nem kell, mert abban gyárilag 4 db venti van, ha jól emléxem többet nem is lehet bele tenni, meg felesleges is, mert qrva jó a hűtése.
A legtöbb 20k alatti házban viszont általában 1 vagy 2 db venti van gyárilag, lévén a gyártók így tudják tartani a lehető legalacsonyabb árat. Később aztán annyi plusz ventit teszel bele, amennyit akarsz. Általában 2-3-4 ventiben érdemes gondolkodni, 1 db biztosan kevés.
-
törölt tag
válasz
Werkly #29541 üzenetére
Ha a Core verziót veszed, akkor nincs rajta oldalt hosszában csík, Bitfenix logo középen és NULLA db venti van benne.
Ha veszel hozzá csíkot és logot, akkor drágábban jössz ki, mintha a normál verziót vennéd.
A normálban asszem egy venti is van elöl.Nekem mondjuk a logo és a csík nem hiányzott
Én simán megvenném a Core-t és tennék bele 2 db ventit előre és hátra, ez lenne a minimum. -
törölt tag
válasz
Werkly #29530 üzenetére
Zalman Z9 is ajánlott, 15-ből megvan az is.
Ezenkívül a Bitfenix Shinobi is klafa ház, usb3-as és az sem sokkal több.(#29526) mpeti3: Huszon párezerből szerintem legjobb a XIGMATEK Midgard II
(Az Asgard Pro nem hasonlítható a 20k-s házakhoz, sokkal kevesebbet tud és árban is csak 12.5k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest