Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#48967168 #9452 üzenetére
Egyébként nekem is hasonló a problémám, nekem is egy kicsit arrébb van a tévé, előtte a kormány+pedál. Én mondjuk annyival oldottam meg a dolgot, hogy a bill+egér szet az drótnélküli MS Wireless 800, amiből a billentyűzet egész használható, egérből meg van mégegy, normális drótos. Valahogy drótnélküli egér még nem volt a kezemben olyan, ami jó lett volna, billentyűzettel nincs akkora gond. Naszóval, az MS Wireless 800 szetnek az egere oda van téve a kormány mellé, a billentyűt meg viszem magammal, annyi belefér, és az az egér még annyira jó, hogy a "start race"-re kattintsak vele.
"ez a k400 alkalmas játékra?"
Egyáltalán nem. Inkább csak billentyűzet pótléknak lehet nevezni, olyan aprók rajta a gombok.
Persze én is játszok, de Race07, GTR2, GT Legends, amiben a billentyűzet csak arra kell, hogy egy crash után megnyomjam az ESC-t
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest