-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#48967168 #9452 üzenetére
Egyébként nekem is hasonló a problémám, nekem is egy kicsit arrébb van a tévé, előtte a kormány+pedál. Én mondjuk annyival oldottam meg a dolgot, hogy a bill+egér szet az drótnélküli MS Wireless 800, amiből a billentyűzet egész használható, egérből meg van mégegy, normális drótos. Valahogy drótnélküli egér még nem volt a kezemben olyan, ami jó lett volna, billentyűzettel nincs akkora gond. Naszóval, az MS Wireless 800 szetnek az egere oda van téve a kormány mellé, a billentyűt meg viszem magammal, annyi belefér, és az az egér még annyira jó, hogy a "start race"-re kattintsak vele.
"ez a k400 alkalmas játékra?"
Egyáltalán nem. Inkább csak billentyűzet pótléknak lehet nevezni, olyan aprók rajta a gombok.
Persze én is játszok, de Race07, GTR2, GT Legends, amiben a billentyűzet csak arra kell, hogy egy crash után megnyomjam az ESC-t[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok