- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Ez ennél egy kicsit kacifántosabb ügy
tegnap elmentem egy akkusemberhez, aki amúgy akkukat árul, de mielőtt rád sózna valamit leméri, hogy tényleg az akku bugos-e vagy valami más. na, ott a verdikt az volt, hogy az akku jó, viszont valószínűleg a generátor szar, mert a fesz alapjáraton megvan 14,5V de ha rákapcsolok minden fogyasztót (klíma, hátsó ablakfűtés, négy ködlámpa, refi, ventillátor) akkor beesik 11,5V-ra ami nagyon kevés, nincs töltés.
ma voltam generátorosembernél, generátor ki, stresszpadra fel, semmi baja. mártünk ott is, a fenti eredmények dettó, az összfogyasztás 80 A felett van (kb. 86 tippre) és ezt a 80A-s generátor ugye deficitesen adja le. szerintük az akku szar, plusz laza a feszítő, de ezt most hagyjuk, szerintem meg nem, de holnap meg lesz nézetve az is.
az akkura rámérve, az egymaga felvesz 18-19A-t ami marha sok, ezért gyanús, hogy szar az akksi. amúgy rádugták valami gépre, ami azt mutatta hogy 1/2, közölték hogy feles az akksi. nekem aztán mondhatják, ehhez hülye vagyok sajnos.
lehet akku, esetleg feszítő, de nem csúszik hallhatóan, úgy hogy ezt felejtsük el, vagy lehet még kábel vagy valami egyéb eddig ismeretlen dolog.
további lépések. feszítő ellenőriz, és szerezni kell egy jó kontrollaksit, megnézni az áramfelvételt, ezzel kiszűrve az akkuparát. mert most erre nincs 20k-m most pluszban hogy bemondásra vegyek egyet.
...
esélyes, hogy akkugond lesz, de előtte mindenképpen rápróbálnék, mert ha egy rohadt korrodált kötés szivat, akkor nem locsolnék erre is 20k-t... elég lesz a többi
...
ja amúgy ma az akkusembert felhívtam próbaakkuért, meg hogy beszámoljak mit haladtunk ma, elküldött a vérbe, hogy akkor is a generátor szar, az akksi jó, nem érdekli ki mit mér, ő kimérte.
szóval itt valaki nem annyira precíz.
és velem akarnak persze megvetetni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben