- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA V - Egy amerikai tragédia
- KNOX a Samsung erődje!
- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Valami készül...
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz matyi012345 #225239 üzenetére
3-400 bármire rámegy, főleg ha szíjas. Vezcsere, olajak/folyadékok szűrők cseréje, ha olyan akkor fék/gumi, máris bennevagy az összegben.
3-as Grand Scenicek felbukkannak ennyiért, a 110 lovas 1.5 dci meg már nem akkora gyász.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
rbalint88
addikt
A bovuleshez gratulalok! Ket gyerekig ferjetek el az Avensis kombiban
A kinezett tipusok kozul ertelmeset talalni nagy kihivas. Rozsda mindegyiknel para, alkatresz a Kiahoz es a Toyotahoz eggyel parabb, befecskendezore ra kell nezni felujithato-e es/vagy mennyi egy uj, az kemeny cumi tud lenni, ha lekotlik es nem felujithato, a gyari meg 100/db…
1,5milla keves penz egy jo egyterure sajnos. B Zafiraval baratkoznek, abban az 1.9cdti se olyan szar es a rozsda se kevesbe para. -
dj79
senior tag
Jó rohadós típusokat találtál.
Ennyiért én eurovan2-t keresnék, 2.0hdi vagy 2.0benzin vonalon, esetleg b zafira 1.8 benya. -
dellfanboy
őstag
2024-ben 1.9 tdi amire elég lesz 3-4kiló mint szervíz? good luck brotha
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest