Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
nagyúr
Azert mondom, teljesen korrekt dinamikaja van a hetkoznapokban. Teny, hogy használni kell a váltót, sokat. Abban is igazat adok, hogy szokatlan lehet sokaknak 4000-6500 kozott használni egy motort, felesegem is kapaszkodik meg beleszol ha 4000 fölé forgatom egy elozes miatt. "Miert kell igy allatkodni". Pedig semmi mast nem csinalok, csak kihasznalom a 155 lovat egy-egy szituációban
-
nagyúr
A masik kedvencem, ilyenkor mindig azzal jön hogy tonkreteszem szegény autót. Hiaba mondom neki, hogy mar meleg a motor, a viz, az olaj es a teljesitmeny maximum 6000rpm-nel van, tehat a gyártó csak gondolt arra, hogy ne menjen tonkre a motor ha ki akarom használni Nem, en ilyenkor rosszat csinálok es kesz.
-
félisten
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
Yep, ha a világ végére kellene elmennem, a 18 éves WagonR-ünket választanám én is. A legmegbízhatóbb autónk ever.
Mondjuk előbb cserélni kellene a nyelestengelycsapágyat, de az átlagos 80-100k km-rel ellentétben 210-et már kibírt, úgyhogy nem lehet ok panaszra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
hehe, értem a logikát
@mindenki más: a Vitara nekem is nagyon puritánnak/egyszerűenk tűnik, még ha a szó szoros értelmében nem is fapad. Az anyaghasználat/minőségérzet meg sem közelíti az 5-6 évvel idősebb Mazdákat (olyat már néztünk)
#205958 vzsryl:
az a 1.33 TCe jó is lenne, de úgy tűnik csak a facelift utáni modellbe szerelték, és azok meg inkább 6 millió mint öt. van egy "de ez nem az a kék, amit mondtam" színű 1.6 dCi egyébként, az nem tudom mennyire vállalható [link]
opcionálisan még mindig van ugye Kuga és az 1.5 turbó benzin, abból van "szép piros"[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tboldi
nagyúr
Apropó latin lover, most rákattantam a Thesisekre.
-
nagyúr
Egyszer beleultem egy olyanba az autopiacon, megvett kilora. Nagyon finom az a gép, gyönyörű hangja van. Feher volt, bezs belsovel, folyt a nyalam rendesen. A keret nelkuli ablakok is nagyon menők. Fenntartasban mondjuk szerintem accord x2, tobbek kozott ezert is lottem ki anno a lehetosegek közül.
-
barnam_
nagyúr
Jár fapados, de azért annak is vannak hátul ütői: most pl. húsvét utánra ami normális időben (hétvége, nem 6:15) indul vissza, 82 ezer ft / fő az alapjegy. Vagy múltkor februárban kétszer kellett módosítani a dátumon, kapásból +30 ezer + a jegyek különbsége. A másik, hogy nyáron jön egy kutya is, azt pedig nem vihetem a repülőre De amúgy igen, egyedül nem éri meg autóval menni.
footy: nekem igazából tök mindegy hogy benzin vagy dízel, de a csendet én is szeretem. A favoritom inkább a 6 hengeres dízel, de az már elég ritka manapság.
-
barnam_
nagyúr
Az éjszakai vonat 14 órát megy, inkább levezetem egyedül
Februárban 420km a 124-es Mercivel simán ment, akkor az Insigiaban távolságtartó tempomat + masszázs üléssel csak kibírható. (igaz ez vagy duplaannyi km)
Az út hossza inkább attól függ, hogy a kedves jobb 1-en ülő hölgy mennyiszer akar megállni -
tboldi
nagyúr
A common rail 1.3 Multijet (változó geós turbóval) valamennyire hátba vágós, de azért nem olyan paraszt módon, mint egy klasszikus 1.9 TDI. És úgy veszem észre, hogy pörögni is jobban szeret, mint a dajcsok dízelei, magasabb fordulaton is élénkebbnek tűnik. Nekem tetszik ez a digós karakterisztika.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Én München körgyűrűn mondtam a feleségemnek, hogy vegye át mert már fél percig kell néznem a bal tükröt h megállapitsam, hogy 140-el jönnek a belsőben vagy 240-el. Ő elvezetett a svájci határig, kb 1.5 óra addig aludtam. Tegyem hozzá, hogy pénteken dolgoztam, utána megszerveztem az utat, bepakoltam a bőröndöket és éjfélkor indultunk neki, reggel 8-kor adtam át a kormányt. Utána maradék 4 óra Svájc megint én.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tboldi
nagyúr
Én kis gyöszökhöz vagyok szokva, a sajátom a leghosszabb a családi flottában a maga 3,85 m-ével, könnyedén és precízen be is teszem őket a legszűkebb helyekre csak tükröt használva, nem kell semmilyen segédeszköz.
Igen, a villanyoszlop, de az a humán tényező pillanatnyi figyelemkimaradásának eredménye volt, ezen nem segített volna semmi.
-
pinnacle
nagyúr
Ez a javítás a károkozó biztosítására menne. Csak nem tudom, hogy a gazdasági totalkárnak van valami hátránya rám nézve? Ugye ők gyári alkatrésszel számolnak, avultatva, de az magasabb összeg, mint az eredetit javíttatva vagy bontottal cserélve. Ezért lenne jó tudni, mennyi az Eurotax értéke az autónak. Én 1,5M-val számolok, annak a 70%=1M. Tudom ránézésre nehéz megállapítani, de ennek a javítása talán csak kijön abból. Pláne bontott alkatrészből. Szerintem ha szakszerűen megjavítják, akkor jobban járok, mintha a kapott összeg+roncsból vennék használt autót.
-
Vismajor01
addikt
Ok Skoda nem is premium szal h kerül ide? Volvo v60 phevbe atulsz egy kortars mercibol es nem tudom mennyire éreznéd azt h nem premium. 26 millió forint volt az ára 2013ban, benne van a létező összes drive assistance, drága a szervizelése, és legjobb ülései vannak amikben ültem. Nem mondom h bmw-merc-audi nincs egy lépéssel feljebb mert de, de ettől még nem lesz a Volvo nem premium. De lehet fordítva ülök a lovon
-
félisten
-
Dare2Live
félisten
Már kint vagyok... úgy volt utosó héten megcsináltatom de tényleg minden azaz minden is beütött és elmaradt.
@molnarpeter: kösz gondolkodtam megkérek vkit vigye el műszakiztatni de azon a 800men csak nem hasalok el
@f4lcon xceed kivülről jól néz ki de engem erősen zavart, hogy alig lehet kilátni. Most ez a divat.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
addikt
ez nem ufóság, neked fontos, és én megértem.
másoknak meg a pénz fontosabb, az autó "csak" egy közlekedési eszköz, és csak annyit kell tudjon, hogy a) ne robbanjon le b) ne ázzon be
én is a DOT-huszárok által életveszélyesnek titulált gumival járok a feleségem Clio-ján, mert 2016 decemberi az autó és 26e km van benne, ergo mind a téli mind a nyári még eredeti
majd az új gazdája vesz rá mást, így legalább látszik, hogy nem visszapörgettük az órát hanem tényleg nem használtuk. és a nyári Pirellik még egészen puhák (a téli Barum-ok már keményednek) szó volt róla, hogy veszünk 4 Vredi négyévszakost, de inkább lecseréljük az autót.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Vismajor01
addikt
Én 2006os Priusra is megvettem újonnan a Michelin 4 evszakost. R16os méretben nem volt nagy dolog a 110e Ft amennyibe a szett került.
És akkor is megvettem volna rá ha 600 ezret ér az autó. Kit érdekel mennyit ér, nekem az a fontos h megtudjak állni meg ne csusszak bele az árokba.
Volvora és kapasbol megvettem a Michelin crossclimatet, igaz az 255/45/19 szóval darabja volt 100 nem a 4. De vehettem volna 17es felnit ha annyira érdekelt volna.
-
-
-
Ezt nem tudtam, azt hittem , hogy alapból két fajta váltóval tervezték az autót , különböző régiókba .
Nálunk csak CVT~4WD~Faudio~ legjobb felszereltséggel árulták, míg Szlovákiában pont az ellenkezője volt ha jól emlékszem .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
titta73
tag
A miénk se engedi 13% alá csökkenni a töltöttséget. De így még rosszabb a szitu, nem csak az autót vonszolja a motor, hanem még a villanymotort is tekeri generátor üzemmódban. Gondold végig, szerintem így még szarabb a szitu. A miénk is tölt, de nagyobb a motor, nem kell annyira túlfújni, úgy gondolom tartósabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest