-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz Meghivott #82174 üzenetére
A 2 terás Toshiba a 21 ezrével igencsak alaptípusnak számít. Én WD párti vagyok, és bár a Blue-t már nem mondják rossznak (én abból láttam már halottakat), ha tényleg megbízhatót akarsz, javasolnám még a Black megtekintését is (1 TB: 19.500), főleg, ha masszívabban töltenél rá vagy oprendszert is futtatna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Elektromos cigaretta 🔞
- DUNE médialejátszók topicja
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600 / RTX 2080Ti 11GB / 32GB DDR4
- iMac 2021 8/256GB
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.