Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyárfás

tag

válasz palfitom #167089 üzenetére

Ja, ok értem, azt hittem van más jelentősége is az ATX-nek. De van Tomahawkból is micro.

Azt hittem, hogy megoldom IGP-vel, de egyszerűen túl drága. Nem gondoltam volna... Itt van valami NVidia 7700 vagy mi.. Nem akartam használni, megmondom őszintén. Az 5600G fogyasztásra is nagyon jó. Használtan sem nagyon kapni...

Nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy gondolom, hogy a 16GB RAM és a tesztek alapján kb 3x gyorsabb SSD-ből többet profitálok majd, mint egy gyorsabb prociból. Szerintem nekem ez a két komponens adja a teljesítmény nagy részét és a procira meg úgy tekintek, mint más a merevlemezre, hogy kell bele egy olyan is. Általában egy Eclipse és egy Android Studio van nyitva, meg a sallangok, Notepad++, IrfanView, Böngésző, stb és közben lehet h a család erről nézi az 1080p mesét. Sokszor a jelenlegi core2 Quad, 4GB RAM, WD HDD 1TB, azért nem ülök ide, mert az Android Studio kb 10m-15m míg betölt, nagyjából ennyi egy build is, amíg elkészül a telefonra. Lap vásárlásnál figyelembe vettem az USB csatikat is, általában semmi nem hoz USB 3.1, 3.2-t. Amit fejlesztek, egyszerű Desktop, nem számításigényes.

Az 1600-as 60.000, egy 5600G meg 66,666%-al drágább. 40.000 Ft fáj kicsit, de egy 10-es a gyorsabb SSD-re nem annyira.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés