Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggaborx

csendes tag

válasz horush #15830 üzenetére

Igen, közben én is találtam az előbb egy review-t ahol nagyon lehúzták a pantheon-t. Ezek után viszont nem tudom, hogy ugyanezen gyártó másik modellje tényleg jó e? Közben találtam egy olyat, hogy fractal design define R3, amiből már megjelent az R4 is, igaz itthon még nem nagyon lehet kapni. Érdemes lenne inkább megvárni ezt az R4-et?

Az Extreme4-ről nagyon sok helyen olvastam, hogy hibás volt, cserélni kellet, gond volt vele. Számomra fontosabb, hogy megbízható legyen és nem tudom, hogy bízhatok-e az Asrock-ban? Ráadásul az új Extreme6 talán jobb választás lenne. Számomra az alaplap esetén elsődleges, hogy stabil legyen, de ezen kívül fontos, hogy lehetőleg minél több féle-fajta csatlakozója legyen. Már annyi alaplapot néztem az elmúlt napokban, hogy zúg a fejem :) és már nem emlékszem, hogy az Extreme4/Extreme6/P8Z77-V milyen lényeges elemekben tér el egymástól?

A javasolt kingstont azért ajánlod mert jobb márka, vagy olcsóbb mint a corsair? Most megnéztem a P8Z77-V QVL listát és ebben nem szerepel ez a kingston! Igaz, ha másik lap lesz, akkor ahhoz kell majd qvl-t néznem.

Az általam használt CAD/GIS rendszernek (MicroStation) nagyjából mindegy, hogy nvidia vagy sem. A HD6870 meg ha jól tudom játékra jobb mint a sima (nem ti) GTX560.

Mi a baj az általam válaszott HDD-vel? Azt viszont nem is tudtam, hogy a seagate ma már samsung. Így már talán iknább WD-t kéne vennem, mert eddig 4 samsung vinyóm szállt el az elmúlt 3 évben. Nem kell samsung :)

A táp biztos jó, én nem értek hozzá, de nincs esetleg valami moduláris helyette hasonló árban, ami ugyancsak jó?

Az i5 3570K bőven elég arra, amit én csinálok CAD-ben. Lehet, hogy a CAD említése félreérthető volt, mert közel sem hardcore 3D tervezés, csupán eseti, kisebb modellezésekre kell. Sokkal inkább 2D GIS van a napi feladatok során.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés