Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
"Abban biztos lehetsz, hogy csak a saját szorakoztatásomra nem fogok tanfolyamra menni."
Látod ebben nagyon nem értek egyet, és ez nem mikrotik specifikus. Érdekel valami, próbálod megtanulni autodidaktán, internetről, de ennek is vannak korlátai, nem is mindenki alkalmas erre. Miért ne lehetne elmenni egy tanfolyamra?
Ha nem vagy hivatásos sofőr, akkor csak a saját magad szórakoztatására mentél el jogosítványt szerezni, nem?
A mikrotik sem más, miért ne lehetne elmenni egy tanfolyamra? Ráadásnak az MTCNA nem is igazán a mikrotikről szól ! Az ott teljesen általános alaptudást ad, ami jó a cisco-hoz is tp-linkhez vagy bármihez.Mindenki el tudja dönteni, hogy mit kezd a szabad idejével, tanfolyamokon okosodni nem haszontalan. Amikor én először dual wan-t kellett konfiguráljak, akkor a 493AH volt az elérhető, megrendeltem, nyomkodtam, majd -ezek szerint- szégyenleni kellene, de elmentem talán az első tanfolyamok egyikére. Később pedig mindre! Nem mondom, hogy jó a mikrotik rendszere, egy csomó pénz lenne megint megújítani, minden vizsgám lejárt évek óta. Nem is minden tanfolyamnak látom értelmét, az MTCINE tanfolyamon többször elvesztettem a fonalat, a teszteket sem tudtuk ott összehozni, a vizsgára ketten maradtunk..., ma sem értem, hogy mentem át.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sagem MyX-8
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold