Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ssarosi
üzenetére
"nem szívesen kezdeném 0-ról, de ha ez okozza, és nem megy másképp, megteszem"
Nem tudom mennyire megbízható, de én úgy szoktam néha "letisztítani" a beállításokat, hogy a terminálban kiadom az export parancsot, ami csak az alapbeállítástól eltérő dolgokat listázza, aztán egyrészt átnézem mi tűnik (szemre) feleslegesnek (*), aztán összevetem a többi hasonló eszköz exportált listájával (winmerge) és összehangolom őket (kivéve persze azt, ami szándékosan egyedi egy-egy kütyün).
(*) Ide esik bármi, amit régen próbaképp babrálgattam, vagy esetleg verziófrissítések közben ragadt ott úgy, hogy most el van mentve egyedi értékre a régi alapbeállítás, pedig gyakorlatilag irreleváns/inaktív (tehát kár "cipelni"), vagy jobb is lenne az új alapérték.
Azért nem bízom ebben 100%-ig, mert a backup file-ok, amiket a ROS generál, ilyenkor is jelentősen eltérő méretűek lehetnek, ha két egyforma eszközön szinte 99% ugyan az a config van az export szerint (pl. egyedül csak az identity és frekvencia beállítások térnek el két AP közt és 23 vs. 34 kb a backup).
-
Lenry
félisten
válasz
ssarosi
üzenetére
1. In Wireless > CAP > CAPsMAN Addresses: make sure you have 127.0.0.1
2. IP > Firewall > Add: create a new rule for the input "chain", set the src address as "127.0.0.1", protocol "UDP", dst ports "5246,5247", action "accept"
3. Make sure the above firewall rule comes right before the default rule whose comment is "drop all not coming from LAN"
4. PROFIT
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold