Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Egy ügyfelemnél volt ilyen egy hete, hogy lehalt a wifi (ott még capsman se volt).
Sikeresen dugdosták a kábeleket és persze csináltak loopot a miki után rádugott switchen. A lényeg, hogy a wifi feküdt meg. (mikrotik procija meg pörgött rendesen), volt ellenpróba, kihúzattam a switchet, azonnal volt wifi, ahogy rádugták a switchet, lehalt. Mondtam, hogy keressék meg a loopot, mert tuti van.
A lényeg, hogy persze "nem csináltak semmit', csak kihúztak mindent és visszadugtak (és váltig állitották, hogy nem volt ilyen), de rendbe jött.
Ezt egyébként már megcsinálták egyszer, valaki lát egy lógó vezetéket, azonnal kényszere van, hogy bedugja valahova
Érdekes módon a wifi eszközök fel tudtak kapcsolódni, a routeren láttam is, de sávszélesség az nem volt nekik. A hiba jelenség pont az volt, mint most nálad. Nézd azért át a kábeleid, hátha nálad is ilyesmi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest