- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Egy ügyfelemnél volt ilyen egy hete, hogy lehalt a wifi (ott még capsman se volt).
Sikeresen dugdosták a kábeleket és persze csináltak loopot a miki után rádugott switchen. A lényeg, hogy a wifi feküdt meg. (mikrotik procija meg pörgött rendesen), volt ellenpróba, kihúzattam a switchet, azonnal volt wifi, ahogy rádugták a switchet, lehalt. Mondtam, hogy keressék meg a loopot, mert tuti van.
A lényeg, hogy persze "nem csináltak semmit', csak kihúztak mindent és visszadugtak (és váltig állitották, hogy nem volt ilyen), de rendbe jött.
Ezt egyébként már megcsinálták egyszer, valaki lát egy lógó vezetéket, azonnal kényszere van, hogy bedugja valahova
Érdekes módon a wifi eszközök fel tudtak kapcsolódni, a routeren láttam is, de sávszélesség az nem volt nekik. A hiba jelenség pont az volt, mint most nálad. Nézd azért át a kábeleid, hátha nálad is ilyesmi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest