Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrots

tag

válasz Alteran-IT #24224 üzenetére

"Számomra ez még mindig egy modernebb dizájn elem, ami olyan elvárás is lenne egy komolyabb router esetén mint opció"

A csapatom durvan 3500 halozati eszkozt uzemeltet. Nem csak, hogy jogosultsaguk sincs bemenni az adatkozpontok egyikebe sem (nem nyitja a kartyajuk, az enyem sem) de biztosan tudom, hogy van koztuk legalabb 6-7 olyan ember, aki eleteben nem latott meg olyan eszkozt fizikai valojaban (tehat nem foton) amit amugy 8 oraban uzemeltet evek ota. En peldaul eletemben nem fogtam a kezemben palo alto tuzfalat, pedig jo regota uzemeltetek tobb szazat.

El nem tudom kepzelni, kinek kell LCD kijelzo. Dolgoztam sufni bt-nek is regen, a halozati eszkoz ott is el volt zarva valami rackbe, ami egy zart szobaban volt. Oda be nem ment senki. Minek is ment volna?

• ekkold

Topikgazda

válasz Alteran-IT #24224 üzenetére

Továbbra is úgy gondolom, hogy felesleges árnövelő tényező a kijelző. A router egy olyan eszköz amit nem feltétlenül kellene napi szinten piszkálgatni. Egyszer legyen jól beállítva és utána tegye a dolgát anélkül, hogy foglalkozni kellene vele. Általában az a jó készülék, amiről szinte nem is tudjuk, hogy van, és létezik, csak szép csendben teszi a dolgát.

Igazából túl sok ipari eszközt nem ismerek, de ezeknek vajon hány %-a amin saját kijelző van?

Konkrétan az RB5009 kinézetének megítélése ízlés kérdése. Nekem semmi bajom ezzel a konstrukcióval. Vastag fémlap az alja, erre adja át a hőt a proci, emiatt könnyen hűthető, és nem kell ventilátor bele. Az is tetszik, hogy kicsi, lapos, azaz kevés helyet foglal. Nekem itthon is egy sima szekrényben van a szolgáltató optikai cuccával, meg a NAS-al együtt, így szinte sosem nézegetem közvetlenül.

Talán kicsit technokrata hozzáállás, de nekem a "tégla forma" praktikusságga sokal szimpatikusabb, mint a mai dizájn szerinti formátlan, "olvasztott műanyag" házak amin nincs két párhuzamos felület, sőt sík felület sincs... szerintem pont ezek, a kimondottan ronda és igénytelen kinézetű cuccok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés