Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
robotkutya #1 üzenetére
Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) Itt tedd fel kérdésedet itt remélhetőleg kapsz választ a problémádra !
-
robotkutya
tag
Sziasztok, segítséget kérnék! Laptopra feltettem 32bites win7-et, azóta a beépített mikrofon nem működik (külsőt még nem próbáltam). Letöltöttem/feltettem a legfrissebb Realtek HD Audio drivert, azóta van hangja a gépnek, de nem működik a mikrofon.
A legfurcsább, hogy a "microphone boost" slider nem mozdítható, 0.0db-en áll. Olvastam, hogy feljebb kéne húzni, az talán életre kelti a mikrofont, de hiába próbálom, a csúszka nem mozdul, se a Realtek Audio programban, se a win7 audio paneljében.
Tudtok valami megoldást javasolni? Köszi!
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest