- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesy
csendes tag
Köszönöm a gyors reakciódat
Utána olvasgattam, és bár a területhatárokkal már tisztába vagyok, még mindig szinte semmit sem tudok rólukAmi világos
- a bi-direkt lehet egy előadó beszéde, és a szemben ülő közönség reakciójának felvételéhez,
- cardioid ha csak egy emberre, vagy egy kisebb egymás mellett álló csapatra koncentrálok,
és fontos a háttérzaj kiszűrése,
- az omnit miért nem kedvelik?
és milyet ajánlanál egy előadáshoz?Rengeteg márka és féle-fajta miki van, ha mindkét típushoz adnál egy sugallatot megköszönném!, de így is hálás vagyok, hogy rávilágítottál, nem tudom mit keresek
-
karesy
csendes tag
Igen, egy mikrofonra gondoltam... arra írtam, hogy érdekel akár usb-s akár fantomtápos mikrofon is, elviekben van egy keverő, és egy erősítő is, habár ritkán használt de nem ismerem a hangtechnikát csupán kezelni tanultam meg a meglévőket, de minden bölcsességet szívesen veszek
Esetekben meg tudom oldani, hogy a kórus elé tegyem álvánnyal, így tudom 50-100cm-re tenni az elsőktől..
a beszélgetésnél pedig előadásokhoz használnánk, egy szereplő beszél, majd esetenként énekelnek, ilyenkor fontos lenne, hogy a vele szemben ülő vagy álló emberek hangja is átjöhessen. -
karesy
csendes tag
Sziasztok!
Mikrofont keresnék főként többszereplős beszéd, illetve kórus énekéhez, van, hogy nagyobb, van hogy kisebb teremben, akár laptophoz csatlakoztatható usb, akár keverős mikrofon érdekelne, a távolság, tőlük 50-100 cm, mit ajánlanátok, ami ár/érték viszonylatba nagyon jól szerepelne, nem szeretnék mellé nyúlni, néhány évre vennénk
Köszönöm az időtöket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest