Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Figyelj nekem Auna mikrofonom van ennek is van nem kicsi súlya, nekem mikrofon kar van. biztosan nem a drágább fajtából, mert 30 000 Ft volt a mikrofon, a mikrofon kar, és a popfilter, ismerősöm 25 000 ft-ért vette meg ugyan ezt egy kivétellel hogy ő fekete szét nyitható asztali állvánnyal kérte, szét nyitható elég jól a 3 lába, és a magassága is állítható, ő popfilterrel együtt használja és elmondása szerint neki stabilan meg áll az asztalon, szóval erre én csak ennyi tudok mondani, persze ha fémből van az jobban megéri, mert nehezebb, van súlya így stabilabban áll az asztalon, még kevésbé van meg arra az esély hogy felboruljon az állvány a mikrofonoddal. https://mikrofon.arukereso.hu/auna/mic-900-v2-p382141243/
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forrmell.enn
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest