- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #271 üzenetére
Figyelj nekem Auna mikrofonom van ennek is van nem kicsi súlya, nekem mikrofon kar van. biztosan nem a drágább fajtából, mert 30 000 Ft volt a mikrofon, a mikrofon kar, és a popfilter, ismerősöm 25 000 ft-ért vette meg ugyan ezt egy kivétellel hogy ő fekete szét nyitható asztali állvánnyal kérte, szét nyitható elég jól a 3 lába, és a magassága is állítható, ő popfilterrel együtt használja és elmondása szerint neki stabilan meg áll az asztalon, szóval erre én csak ennyi tudok mondani, persze ha fémből van az jobban megéri, mert nehezebb, van súlya így stabilabban áll az asztalon, még kevésbé van meg arra az esély hogy felboruljon az állvány a mikrofonoddal. https://mikrofon.arukereso.hu/auna/mic-900-v2-p382141243/
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest