- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Én meg az electro world-öt tudom ajánlani, szoktak jó kis akciók lenni. Én electroluxot vettem anno, vagy 13ért, pedig digitális meg minden jól. :)
27-től DeLonghi van akcióban 14990ért. -
eziskamu
addikt
Köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat! A garanciára visszatérve, több adás is szólt arról a Kosuth rádióban, hogy nov 22-től nem kötelező garanciát adni a 10ezer forint alatti értékű termékekre. NEM a szavatosságot hanem a GARANCIÁT alias JÓTÁLÁST változtatták meg.
-
MaUser
addikt
A jótállás csökkenése egy évre nem olyan nagy baj, mert az csak azt jelenti, hogy egy évig kell az eladónak bizonyítania, hogy a vevő tette tönkre a terméket. De nem lepne meg ha a tv-ben összekeverték volna a jótállást és a szavatosságot. Szóval lehet, hogy a szavatosság nő két évre, de a jótállás csak egy év lesz. Szvsz Csabika25 ebben a témában jól otthon van, őt kéne megkérdezni, mert sajnos az én jogi ismereteim már elég régiek és nem túl alaposak.
-
Papa-Georgo
senior tag
Sztem az LG elég jó!
Bemész Metroba és megnézed, ott sztem van pár jó 20k körül.
VAgy vmi netes hírdetés ott is vannak jó, mármint nem használtra gondolok, hanme ilyen netes áruházak!
Nekünk amúgy egy Samsung van, ősrégi és nem fogjátok kitalálni honnan???
Még (remélem jól írom) Reader's Digest -el nyertük !!!! :C -
Szaky
tag
Hi!
Samsung 14990 Ft, ilyet vettunk egy hete.... meg muxik... :) -
eziskamu
addikt
Tényleg! Most hogy változott a törvény és már nem kötelező a garancia a 10 ezer forint alatti árú cuccokra vajon ezekre a mahaolcsó sütőkre is megszűnik a garancia?
-
eziskamu
addikt
Félve indítom-e topicot mert még lehurrognak, de akkor is megkérdezem: Melyik mikrosütő a jó 20 ezer forint alatt? Az se baj ha grilles. Már készülődnék eleőre a karácsonyra. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 - 8/256 - szürke
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest