Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)