Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Mercutio_, inzsellér, Grga_Pitic: köszönöm, még utánaolvasok a szenzoroknak (amúgy az összehasonlítás a G85 vs E-M5 II kategóriát érinti, amit topikk linkelt, tényleg nem rossz az E-M1 II-ért, venném is, de annyim nincs a vázra).
-
inzsellér
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Miután én elsősorban tájakat fotózok, így nem nagyon tudtam az AF-t kipróbálni. Hétvégén valószínűleg fogok madarakat fotózni, akkor remélhetőleg többet tudok majd. Az biztos, hogy a Pana színei kissé sápadtabbak, mint az Oly-é, de ez a Lightroom-ban gyorsan javítható (vagy Color Checker használatával)
-
Mercutio_
félisten
válasz
INTELligent
üzenetére
Szerintem szenzorban max ilyen extrém területen mint a csillagfotó jön ki a difi, egyébként csak az Olympus vs. Pana színvilág a különbség, de itt is tisztázni kell melyik szenzorról van szó (20MPx-es Pana mintha már zajban is egál lenne, de nézz utána)
Pdaf jobb szélsőséges szitukban mint a ddd, DE csak az E-M1 mark I és II-ben van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest