Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gábor90!

csendes tag

Az utánvét sem garancia semmire. Engem jófogáson vertek át 54000 forintos "féltéglával", aminek akkoriban egy RX Vega56-nak kellett volna lennie. 54000 forint már nem szabálysértés. Kb. két évig reszelték az ügyet, nem én voltam az egyetlen károsult, volt olyan, akit három-négyszer ennyivel rántott le a fazon. A bíróság végül el bírta dönteni, hogy az illető bűnös és helye van a kártalanításnak, amit az általam megadott számlaszámra kell a csalónak kiegyenlítenie. Hacsak nem megyek polgári perre, abból se lesz semmi.

Amennyire lehetett, leinformálódtam az eladóról. Nyilván ez a jófogáson annyit jelent, hogy megnéztem a többi termékét. Semmi nem volt irreálisan olcsó, csak hihető mértékben olcsóbb, mint másoknál (a kínálat alsó harmada). Az összes videokártyáról a képek egyenletes minőségűek voltak és ugyanabban a környezetben (szoba, asztal) és megvilágítással voltak elkészítve, teszteredmények 3DMarkból. Az egyetlen, amit még megtehettem volna, a telefonszám ellenőrzése a szolgáltatók telefonkönyvében, amennyiben nem kérték a telefonkönyvből történő kihagyást. Ezzel talán lett volna egy nevem és címem, ami alapján megkereshettem volna frászbukon.

Utánvétnél sajnos az egyetlen megoldás az volna, ha a futár jelenlétében fizetés nélkül jegyzőkönyv felvételével fel lehet bontani a csomagot, de hogy melyik futárcégénél van erre lehetőség és még ha van is, kötélnek áll-e a futár, az más kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés