- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Nekem az első autóm egy 1.2-es punto volt, kimentunk vele Németországba, hamar elneveztuk a klíma kapcsolojat turbó gombnak. 😂 Jött az emelkedő klíma ki, plusz 3 paci, azt "száguldás"... 🤓
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Na a pályás fogyasztás az elég kellemesen hangzik.
Azt én is észrevettem, hogy max ilyen 120-ig szereti a pályázást, afölött már szeret eléggé kajálni. Mi augusztusban megyünk Horvátország isztriai részére (kicsit kintebb csak mint te voltál), vélhetően minden ok lesz.
Én közben elvittem körbefóliáztatni mert már megőrültem ahogy a nap éget benne, mondom így egy hosszabb utat tuti nem vállalok be.
B oszloptól hátra ment Skyfol HPPro15, első ablakokra UV védelem, meg előre fentre egy csík szintén HPPro15. Cirka 75k volt és bő egy óra, de már most érezni, hogy javult a helyzet, nem melegszik annyira mint eddig. Persze ebben az őrült melegben így is kazán amikor beülünk, de már nem kell maxon járatni a légkondit...Nálunk valami 7500km körül van most az össz. Volt viszont egy hibánk a fényérzékelővel, ez ahogy néztem széria hiba - gyakorlatilag elszáll a szenzor és nálunk nappal is felkapcsolta a fényszórót az automatika. Persze manuálisra átállítva nem volt gond, de ha már tudja az automatát, akkor tudja jól.
Ez ingyenes csere volt, kábé egy óra alatt megvolt a márkaszervizben.
Láttam 70k-ért méretre készített szövetet az ülésekre, szerintem valamikor abba még beszállok. Normális a minta, jónak tűnik a varrás, lehet színt választani, szóval jobb lenne, mint ez a műbőr cucc amire csak ráizzad az ember. Ha lehetett volna alapból szövettel kérem, de a Luxury-nál nem volt opció sajnos...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
fererencz89
üzenetére
Ezek elég tisztességes adatok.
1.4 benzines Ford Fusion a 80 lóerővel eszik 6.7 átlagot, és az egy jóval kisebb autó.
Addig nézegettem, hogy még 1-2 elektromos hajtásút is láttam.
Lesz min gondolkodni
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Wow ezek elég jó adatok, én Pesten a dugóban a 10-et szoktam látni, aztán mire hazaérek jó esetben lemegy 8-ra.
Igaz én szeretek dinamikusan menni (már amennyire ezzel lehet ugye), zöldnél is rálépek aztán haladjunk (már ha elöl vagyok)... de ilyen értékeket szerintem akkor sem tudnék elérni ha tojást rakok a pedál alá.
Mondjuk egy Budapest, az örök dugók városa.
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Ez egy nyugis családi autó. Én szeretek odalépni de ennek nem szoktam mert csak kínzás lenne .
De szépen normálisan közlekedni teljesen okés.
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
A szélvédőről hiányzik egy réteg ami sok más gyártónál megvan, az szűri az UV-t meg kint tartja a meleget. Ergo a belső tér jobban melegszik mint más autóknál, emiatt szoktak rá fóliát tenni, hátra meg mehet a szokásos sötétítés is. Volt aki az első szélvédőre és a két oldalsóra UV szűrőset tett, hátsó ajtókhoz meg a hátsó széldédőre sötétítettet. Már nekem is ki van nézve hova viszem, lehet nyáron ezt meg is kell játszani mert nem akarok megsülni bent.
A klíma sem birkózik meg vele állítólag. Persze mindenkinek más jelenti az alapot, kérdés ki milyen autóból ül át ebbe, stb. De elég sokan írták FB csoportokban ugyanezt, szóval lehet benne valami.
-
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Ezzel egyetértek, én is inkább a szövetet választottam volna, de Comfort+ mellé nem lehet, csak az alap szinthez. Nem is értem.
Amúgy egyelőre nincs baj a műbőrrel sem, de majd nyáron a melegben kiderül.
Jah, apropó meleg, nyáron állítólag újraindul majd a navi, mert melege lesz, az üvegeken nincs hővédelem, érdemes fóliáztatni... -
Skynet258
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Szia!
Majdnem fél évig tartott amíg valaki megjelent a topikba, pedig annyi MG-t látok már az utakon mint a fene.
Mi alapvetően azóta is szeretjük, kényelmes és tágas szekér, az infotainment lassúságát és megszoktam (bár attól még nem szeretem). Melyik felszereltséget vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt én is észrevettem, hogy max ilyen 120-ig szereti a pályázást, afölött már szeret eléggé kajálni. Mi augusztusban megyünk Horvátország isztriai részére (kicsit kintebb csak mint te voltál), vélhetően minden ok lesz.
B oszloptól hátra ment Skyfol HPPro15, első ablakokra UV védelem, meg előre fentre egy csík szintén HPPro15. Cirka 75k volt és bő egy óra, de már most érezni, hogy javult a helyzet, nem melegszik annyira mint eddig. Persze ebben az őrült melegben így is kazán amikor beülünk, de már nem kell maxon járatni a légkondit...
Ez ingyenes csere volt, kábé egy óra alatt megvolt a márkaszervizben.