Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz fererencz89 #17 üzenetére

Na a pályás fogyasztás az elég kellemesen hangzik. :K Azt én is észrevettem, hogy max ilyen 120-ig szereti a pályázást, afölött már szeret eléggé kajálni. Mi augusztusban megyünk Horvátország isztriai részére (kicsit kintebb csak mint te voltál), vélhetően minden ok lesz.
    Én közben elvittem körbefóliáztatni mert már megőrültem ahogy a nap éget benne, mondom így egy hosszabb utat tuti nem vállalok be. :DDD B oszloptól hátra ment Skyfol HPPro15, első ablakokra UV védelem, meg előre fentre egy csík szintén HPPro15. Cirka 75k volt és bő egy óra, de már most érezni, hogy javult a helyzet, nem melegszik annyira mint eddig. Persze ebben az őrült melegben így is kazán amikor beülünk, de már nem kell maxon járatni a légkondit...

Nálunk valami 7500km körül van most az össz. Volt viszont egy hibánk a fényérzékelővel, ez ahogy néztem széria hiba - gyakorlatilag elszáll a szenzor és nálunk nappal is felkapcsolta a fényszórót az automatika. Persze manuálisra átállítva nem volt gond, de ha már tudja az automatát, akkor tudja jól. :D Ez ingyenes csere volt, kábé egy óra alatt megvolt a márkaszervizben.
    Láttam 70k-ért méretre készített szövetet az ülésekre, szerintem valamikor abba még beszállok. Normális a minta, jónak tűnik a varrás, lehet színt választani, szóval jobb lenne, mint ez a műbőr cucc amire csak ráizzad az ember. Ha lehetett volna alapból szövettel kérem, de a Luxury-nál nem volt opció sajnos... :(

Új hozzászólás Aktív témák