Hirdetés
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
" Most látom utólag hogy 35TB lett ráírva a 2TB lemezre. " Igen, de rosszul értelmezed a kiírást! Arra a 2Tb-os lemezre eddig összesen 35Tb lett írva! Tehát az összes adatforgalom volt ennyi...
Viszont a kérdéesdet rossz helyen tetted fel, ezért nem érkezett még válasz! Ha IDE írsz, akkor hamarabb választ is kapsz!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
nanea
csendes tag
Most látom utólag hogy 35TB lett ráírva a 2TB lemezre.
-
nanea
csendes tag
üdv.
Van egy használtan vett merevlemez ami az alábbiakat csinálta,
egy valóságban 1.3T méretü mappát 105 MB-nak lát.
Ebben az 1.3T mappában csak az egyik mappa kb 350G nagyságú, azt helyesen látja. A lemez szinte alig volt használva, inkább másodlagos biztonságra volt használva. Másoláskor is ekkorának látja, viszont a másolásnál a helyes 1.3T látszik. Többször próbálom az infot kérni de mindig csak 105 MB-nak látja rosszul. Picit kattog. Lefotóztam többször.Visszaviszem a lemezt, csinálnak egy kamu vizsgálatot, hogy rámásoltak 100G-t és csá.
Hogy a lemez jó, A sentinel szerint jó. Én személyesen a sentinelt nem használtam. Többen írják a neten, hogy hibás a lemezük és a sentinel nem jelzi a hibát, vagy 100%-ra írja pedig hibás a lemez. Szerintem a lemez hibás és már nem bíznám rá az adataimat, se az új laptopomat sem szeretném kárositani.Vélemény? Elöre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest