Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok.
Telefon választásban szeretnék segítséget kérni.Telekomos előfizuval lesz (flottás tehát ugyanaz a kategória az árlistán mint a leggagyibb 1990ft-os előfizetés).
Mindenképp androidos legyen.
Árához mérten jó kamera fontos.
Max keret 50k.Egyelőre a P8 Lite-ot néztem ki de az már 55k, nem tudom hogy van e esetleg kicsit olcsóbban valami használható vagy ez a jelenlegi árával a legjobb ezen a szinten?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
Sziasztok.
Telefonvásárláshoz kérnék egy kis segítséget.
Cserélni szeretném a jelenlegi Xiaomi Note 3 telómat.Speciális igények egyáltalán nincsenek. Legyen benne egy használható kamera, nagy kijelző. Jó lenne ha az újnak az akksija is 4000 mah körül lenne.
1 sim kártya megy bele és egy micro SD kártya.Kb 65-75 ezerig nézegettem a telefonokat.
Amit találtam és jó ár/érték arányúnak tűnt az a Xiaomi Redmi Note 7.
Ez jó választás vagy esetleg ebben az ársávban van valami hasonló?Köszi
-
addikt
válasz #22743424 #145805 üzenetére
Jöhetett volna ez a hír előbb és akkor gyorsabban döntöttem volna Mi 9T Pro ügyben az alza és a xiaomi.hu között.
Pont a gari miatt vacilláltam, de végül alza lett. Utólag ez így még jobb döntés volt.
Szerencsére a legfrissebb élményem már lassan 2 éves, de akkor a duplakattos egeremet se tudták megcsinálni a Telemaxnál.Miután visszakaptam, ugyanúgy rossz volt, de legalább az egér tappancsait is szétgányolták. Leszedték azt amit én ráraktam, aztán megpróbálták visszatenni ugyanazt... Nem sok sikerrel. Utána a gyártó postafordultával rendezte a dolgot.
Azelőtt telefont vittem oda. Volt annyi eszem ,hogy rátettem egy ócska bóvli fóliát a kijelzőre a szervizelés előtt. Tiszta karc lett az egész. Mintha egy asztalra pofával előre letették és ide-oda mozgatták volna direkt.Nem tudom ,hogy változott-e a helyzet azóta. Remélhetőleg igen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Halihó.
Telefont keresek nagyszülőknek. Ehhez kérnék segítséget.
2 db kártyafüggetlen vagy Telekomos (de listaáras), okostelefont keresek.
Nagyrészt böngészni fognak rajta és videózni.
Árban mondjuk 60k/db a plafon.
De ha esetleg pont 65k-ért van a kategória BB telefonja az még belefér.Legyen 64GB-s, vagy ha esetleg csak 32GB-s akkor mindenképpen lehessen bele tenni MicroSD-t pluszban.
Jack dugó legyen rajtuk.Ezen felül semmilyen egyéb óhaj-sóhaj nincs.
-
addikt
Realme 6-hoz elvileg csomagolnak gyárilag egy tokot, igaz?
Most hoztam el 2db-ot az Alzából, de egyik dobozban sincs tok. Így most valamikor ez egy plusz kör lesz nekem, mert mindenképpen kell a nagyszülőknek valamilyen tok rá.
Prohardveres teszt, vagy gsmarenás teszt írta a tokot. Meg a YT-s unboxing videókban is van.
-
addikt
válasz Viktor0610 #160067 üzenetére
egyik dobozban sincs.
Tehát semelyikben nincs.
-
addikt
válasz yuing #160069 üzenetére
Doboz fóliás volt.
Telefon egy kis tasakba leragasztva. Hátán szintén a matrica. Elején ez a félkemény borzalmas tapintású fólia.
Amúgy a helye egyértelműen ott van. Kis hajtogatott kartonvacak, szerintem a legtöbb telefonnál ebben van a tok...
Na mindegy. Filléres dolog, csak így most mehetek be megint.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz yuing #160071 üzenetére
Egyik kis papíron, cseh, szlovák és magyar nyelven ez van.
1 telefon, 1 töltő, 1 usb-adatkábel, 1 biztonsági útmutató, 1 gyors üzembe helyezési útmutató, 1 SIM-kártyakioldó eszköz.Tehát akkor lehet ,hogy a cseh, szlovák, magyar piacra ez jut...
A lényeg ,hogy ha valaki Alzából venne Realme 6-ot akkor számoljon vele ,hogy lehet ,hogy nincs benne tok (vagy kilopták).
----
Alza ügyfélszolgálat sajnos általában semmit sem tud semmiről. Tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aprokaroka87 #160077 üzenetére
4/64
2db ilyen. https://www.alza.hu/realme-6-dual-sim-64-gb-feher-d5822166.htm
Csak most nem elérhető csak a kék szín.Hülyeséget linkeltem. Az a Realme 7 volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs