Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
- Árkategória. Maximum 80e Ft
- Használt vagy új Mindegy
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Függetlent első sorban, esetleg Vodafone.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Rövid távra
- Mire használnád? Web, gps, legfőképpen fotózás! (Jó lenne dual sim, B20 is)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droid. -
natë
nagyúr
Mennyire érdemes még iphone 5s-re beruházni?
-
natë
nagyúr
Szerintetek melyik időtállóbb: Honor9 vagy iPhone SE?
-
natë
nagyúr
Már kérdeztem, kaptam is 1-2 véleményt, de győzködöm magam. 2 mobil jelenleg, ami minden téren meggyőzött, mobil fotózáshoz (raw) nem találtam jobbat az ársávban. Volt már mindkettő modell többször, nem tudom meggyőzni magam, melyiket használjam max 1 - 1,5 évig még, míg nem frissítek modellt.
A két mobil : iPhone SE és Honor 8.
A méret nem szempont, mert mindkettő bejön, mindkettőnek más az előnye. Jelenleg SE van, de csábulok egy kék H8 felé újra. Nagy tesó volt (H9), de csalódás mind külsőleg, mind raw-ban.
Szerintetek ennyi időre melyik a jobb választás? Saccra mindkét modellben ugyanannyi idő van : 1-1,5 év.
iOS 12 még biztosan fut az SE-en, Honor kap Oreo-t elvileg.
Segítsetek -
natë
nagyúr
válasz Luck Dragon #121499 üzenetére
1 simem van
-
natë
nagyúr
Halló Urak, nem nagyon látok más hasonló topikot, szóval bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést :
Mi 8-at szeretnék vásárolni (újra) a jövő héten. Sajnos hivatalos helyeken hiánycikk, így másol kell megvegyem. Több webshop hivatalos gyártói garanciát ír (biztosan kamu), így igazából nem nagyon tudok dönteni honnan vegyem. Mivel webshopos garanciával venném (ugye Wayteq-es nem elérhető), a kedvezőbb árat ajánló hely lenne a befutó. Ezt néztem ki. Jó lehet?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, általában nem szorulok e kérdésben segítségre, de most megkérdem : melyiket érdemes? Elsődleges szempont a kamera (de ugye ott a Gcam is..)...
Poco F1 vagy Pixel 2? (amit tudni érdemes, eddig 3 hibás Pixel-t sikerült kifognom...)
-
natë
nagyúr
Sziasztok, visszatérnék egy kedvelt modellhez sokadjákra, ez a Samsung S20 FE. 4G-s hivatalos forgalmazású volt korábban, most elgondolkodtam az 5G-sben, viszont azt szürke importban tudnám csak megvásárolni (B-Telnél tervezem). Kicsit elbizonytalanodtam, mert talán a 4G-s nem avul még el, ahol lakom (Tata) nincs is 5G, de lehet, hogy jobban el lehet majd adni az 5G-s verziót később (akinek nem számít a garancia “fajtája”)
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
(nálam sokáig nincs telefon, de családtagok néha öröklik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Microsoft Excel topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest