- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
ryger #114103 üzenetére
Kis érdekesség:
[honor 8 lite eredet?]
[honor 8 lite vs p8 lite (2017)] (majdnem azonos, elvileg ha jók az adatok akkor a p8 litenak (2017) fényérzékenyebb az optikája)
[p8 lite vs p8 lite (2017) vs p9 lite]kavar a huawei rendesen a számozásban
szerk.. mire összeszedtem és megírtam már többen is válaszoltatok
... de most nézem a gsmarena adatlapján fel is van sorolva, hogy más néven is fut a készülék: Also known as Huawei P9 Lite (2017), Huawei Honor 8 Lite, Huawei Nova Lite, Huawei GR3 (2017)
-
gianone
őstag
válasz
ryger #114103 üzenetére
A Honor 8 Lite az a P8 Lite 2017 vagy más néven P9 Lite 2017, avagy Huawei Nova Lite. Ez mind ugyanaz a készülék, csak attól függ, melyik piacra szánták. Idén januári kiadás, sokkal újabb, mint a sima P9 Lite, és jobb is. Ami szerintem problémás, hogy ez szürkeimportos ázsiai piacos készülék lehet, gyári gari nélkül. Illetve nem tudom, van-e benne B20. Amúgy gondolom, EMUI 5-tel jött. MI a ROM buildje? Ha szerencséd van, akkor nyugat-európai szürkeimport.
Egyébként annyira tudtam, hogy az átlagfelhasználó nem fogja tudni követni a Huawei-Honor modelleket.
-
Ájvé
veterán
válasz
ryger #114103 üzenetére
Huawei P8 Lite (2017) néven is fut, szóval elvileg nem baj. Huawei nevezési dömpingjének az eredménye.
-
ryger
aktív tag
válasz
ryger #114089 üzenetére
Megvettem a Honor 8 Lite-et es meglepetesemre azt mondta a Google mikor bejelentkeztem rajta, hogy P8 Lite
Akkor most ez mi vegul is? Mert ha az aminek mondja, inkabb vissza viszem es veszek P9 Lito-ot, csak ujabb azert.
Valaki vilagositson mar fel, legyen szives. Koszi!
-
cs.zs.
veterán
Nekünk ma érkezett meg a Jiayu G2F [link]
Magyar nyelvű, erős, IPS kijelző, 1GB RAM, dual-sim, mobilamb.eu-ról rendeltem tegnap előtt (vasárnap este), ma délben meghozta a DPD-futár. 36900.- +1200 , azaz 38100 Ft-ot fizettünk érte.
Úgy gondoljuk itthon, hogy tényleg megéri az árát. -
silvergod
őstag
egy gyors összehasonlítás melyik mit is tud..
[link]Amúgy a Z mellett szól a IP védelem és bővíthető memória és bejelentették rá a 4.4-et is...nem tudom ez mennyire fontos.
Érdemes mindegyikről elolvasni egy tesztet és személyesen is megtapogatni mindegyiket melyik jön be jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló