Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz szentkuti11 #38451 üzenetére
Xperia Pro
-
Fehércápa
aktív tag
válasz szentkuti11 #38451 üzenetére
Köszi, megnézem őket majd élőben is. Aztán ha nem tetszenek,akkor lehet leadok majd az igényekből
-
dropopi
aktív tag
válasz monti0222w #38456 üzenetére
Szerintem használtan, !a hozzászólásból leszűrve!, meg az árkategóriából/azt nem biztos hogy itt írta/.
-
Dyrtyho
őstag
válasz Rotate #38406 üzenetére
Szerintem a LWW nem hasonlítható össze az Xperia Neo-val, teljesen két külön ár kategóriájú telefon.....igaz hogy nekem már kb 1 napja Live With Walkmanem van, de ha több pénzt áldoztam volna rá, akkor biztos hogy Neo-t,Arc-ot,vagy pedig Ray-t vettem volna...
best regards, egy fórumozó blogger
-
Loco7us
tag
Mi ez a ICS van esetleg valami magyar nyelvű leírás?
És azt nézem hogy a T nál most 8 k val olcsóbb int mint a live with walkman visztont nem igazán látom azt, hogy mibe jobb kijelző proci fényképező ugyanz nem?
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Ezidáig Desire S-t használtam céges telefonként, de lehet, hogy másik telót kell néznem mert ezt vissza kell adni. Ugyanilyen tudásút szeretnék, viszont az előfizu nélküli 100k körüli ára kissé elborzaszt. Mit ajánlanátok helyette? És Galaxy S Plust néztem, esetleg jobb vétel? Ez 80k lenne.
-
SimS
senior tag
Üdv
Lassan elérkezettnek látom a készülékváltást, aztán valami okosféle kellene. Itt az általános QA válaszaim:
- Árkategória: 40-60-80k körül
- Használt vagy új: egyelőre csak nézelődöm, így igazán mindegy, ha használt se legyen agyonra elhasználva
- Hol vennéd meg: ha új akkor függetlenül újonnan gyártói garanciával (előfizetésre kisebb esély van), ha használt meg az aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: oda vagyok az újdonságokért, de ez nem jelenti, hogy meg is veszem; inkább hosszabb távra kellene (ergo fontos a teljesítmény, az anyagminőség, későbbi szoftveres támogatottság)
- Mire használnád: telefonálás, sms, böngészés, multimédia (van fotómasinám, de nincs mindig kéznél így értelmes minőségű képet nem rossz ha csinál, illetve memcard + zene is kellene, esetleg vonaton filmnézés), gps / navigáció (google map adatkapcsolat nélkül (3g / wifi), autós nav. valamilyen alkalmazás formájában szintén adatkapcsolat nélkül, ha megoldható), email-ek kezelése. Ja és leginkább HTC-ben gondolkodom (szoftver és anyagminőség okokból).
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: iOs-től mentsen meg aki épp arra jár.. (vagy ez már rasszizmus ebben a topikban? ezesetben elnézést) preferált az Andriod esetleg a WP7.
- Milyen kialakítású telefont keresel: az átlagos tepsit.
Ha kihagytam valamit majd jelzitek, köszönöm,
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
marcusa
addikt
válasz adequate_cou #38462 üzenetére
Teló boltban is nézd meg, szerintem ott nincs annyi az ára, inkább ilyen 80 körül lehet. S plusz-ba nincs villanófény, nem lehet elemlámpázni, nekem ez már nagy hátrány, kevesebb a RAM, és nem kap ICS-t. Vagy használt DS nem jön szóba?
:-)
-
Rotate
veterán
válasz adequate_cou #38462 üzenetére
SE Xperia Arc még esetleg, ha túl nagy akkor Neo esetleg még Defy+ vagy Samsung Galaxy W ja és még Nexus S is belefér asszem 80-ba ha belefér a Nexus S akkor az a legjobb vétel talán
-
harmatit
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása elött állok, körülbelül fél hónap múlva vennék készüléket. Tudni kell, hogy 80k körülire raktam határt, amennyiért hajlandó lennék vásárolni. Pár hete nézegetem a teszteket és a különböző fórumokat ezügyben és arra jutottam, hogy egy HTC Desire S készüléket vennék. Szerintetek is jó döntés? Megerősítéseket, illetve ellenérveket várok. Igazából a Sense felület nem kicsit megfogott, illetve elég meggyöző darab mindenféle szemszögből (anyaghasználat, hardver, software).
-
Domxc
senior tag
-
Bdanyy
addikt
DS-re is lesz.
Mellesleg az már most is működik jól, nem folyton bugfixekre meg főzött romokra kell várni hogy hasznáhlató legyen, de még ígyis volt 4 frissítés ota-n nyár óta
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
harmatit
csendes tag
SE-nek a kijelzője nekem nagynak tünik, ezért próbáltam kisebbet nézni. Illetve az LG-vel alapjáraton nincsenek jó tapasztalataim.
-
SimS
senior tag
válasz dropopi #38477 üzenetére
Üdv
Köszönöm neked is választ!
Én egy Desire HD-ben gondolkodom most így körülnézve, 6x k-ért már találni nem lehasznált darabokat.
Kicsit aggódok ugyan, hogy nem egy strapabíró darab (akksit pl. gyorsan lerántja, munkatársamét legalábbis - aztán az még új).SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
SimS
senior tag
válasz Tikakukac #38484 üzenetére
Üdv
Hmm, alszom még rá egyet, de nagyon szimpatikus.
Egyébként láttam ebay-en oár fontért 1600-as akksit DHD-hoz, azzal nem volna talán jobb picit, mint a gyárival, vagy fake?
p.s.: köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, leültem mára.
SimS
-
Tikakukac
titán
1600 igaz lehet, HD2-höz is annyi a legnagyobb ami van, méretre meg hasonlóak.
Én is DHD-t vettem volna, de a buherálhatóság meg az extended akksi hiánya és a fizikai gombok miatt lett inkább az öregfiú. Ezen kívül viszont jó teló[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Krisz79
őstag
Tud valaki esetleg linket?
Desire S Vs. Galaxy w-re?
Szivessen venném.
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
ramrit
tag
válasz Krisz79 #38488 üzenetére
Pont én is a DS vs. W között gondolkodtam, és megvettem az s+t. Szerencse hogy ezt vettem,egy nagyobb kijelző sokkal kényelmesebb, nem mellesleg a ram kezelése is jobb gyári állapotban mint pl.a w-nek. Nekem még TW-val sem szaggat sehol. Az ICS meg vagy jön vagy sem, nem nagyon izgat, ha igy is szuper a kütyü.
Ajánlom h.nézd meg az s+t is. Htc...annyira nem ajánlom. De te tudod.felecsd'el
-
SimS
senior tag
Üdv
Kérnék még egy ajánlatot, most másnak lesz a vásár, nem magamnak
- Árkategória: 40k körül,
- Használt vagy új: mindenképpen új, ajándék lenne,
- Hol vennéd meg: függetlenül újonnan gyártói garanciával leginkább (előfizetés szintén off),
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszabb távra kellene,
- Mire használnád: telefonálás, sms, böngészés, minimális multimédia, google map, email-ek kezelése. Itt is szintén HTC-ben gondolkodom (szoftver és anyagminőség okokból),
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: Andriod esetleg a WP7,
- Milyen kialakítású telefont keresel: az átlagos tepsit, de lehet kisebb fajta (hölgynek lesz a készülék).Egy HTC Explorer-t ill. Wildfire-t néztem eddig ebben az árkategóriában.. fontos volna, hogy ha androidos ajánlatot kapok, legalább 2.2-t tudjon.
p.s.: elnézést, hogy első körben csak HTC-ben gondolkodom, de fontos a jól kezelhető egyszerű (meg ,,szép") szoftver.
Köszönöm,
SimS
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Hozzájutottam egy kis pénzmaghoz, így a 3Gs eladásával kb. 60k-ból gazdálkodnék...
Egy időtálló telefont szeretnék, 1 évig maradna.
Mit ajánlotok ennyiért? Android jó lenne, nagy kijelző, frissítés. (ICS-nek örülnék)
Játékra, netre, zenére használnám. (nem szívesen adnék lejjebb a 3Gs DAC-jétől! )Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Igen, az SGS jónak tűnik, csak nem kap ICS-t... Meg szerintem frissítések se nagyon lesznek már...
(#38499) Rotate: Ez jónak néz ki! Köszi, a Nexus S elvileg megfelelne nekem minden szempontból. Ugye ebben is ugyanaz a DAC van, mint az SGS-ben?
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter