Új hozzászólás Aktív témák

• PPeter

addikt

válasz Gismo #30 üzenetére

Philips/Benq jelenségek: furcsa írási sebességek a 2x-es DVD-R és DVD-RW lemezeken (2.4x-esen próbálkoznak ilyen esetben, ami meg ugye a DVD+R(W) szabvány alapsebessége), érdekes olvasási problémák, meg ilyesmik. Mondjuk a Philips régebbi írói még borzalmasabbak voltak, szóval ez mindenképp előrelépés, de azért nem az igazi...

A LiteOn cuccok tényleg jó, de annyira azért nem (pl. én rühellem, ha egy 4x-es lemezre csak és kizárólag 4x-esen enged írni, 2x-est fel se ajánlja), az meg hogy sok cég őket választotta, egyrészt a minőségi javulásnak, másrészt a hihetetlen alacsony OEM áraiknak köszönhető... de azért nekem kissé furcsa, hogy egy mostani Pioneer vagy NEC író súlya olyan 1kg körül van, ezek a pöttöm LiteON 16x-os írók meg 80 deka alattiak, nem szeretem ha egy ilyen finom cuccból kispórolják a masszív alkatrészeket.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Új hozzászólás Aktív témák