- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyrészt egyetértek, de ....
Vannak olyan felvetések, kommentek, kérdések (pl. az én első #14-es hozzászólásomra gondolok), amik választ igényelnének. Legalább annyit, hogy tudni lehessen, a változás végleges (így is akartátok), vagy csak egy hiba, és javítva lesz. Ilyen a párunk által felvetett rss-ek kérdése (vagyis hogy lesz-e ezek után külön ilyen csatornája a két beolvasztott lapnak (csak most épp bugosak); vagy a terveitek szerint véglegesen megszüntettétek ezeket, és már törölhetők); vagy jó lenne tudni, hogy a hírek melletti időpontok visszatérésére van-e remény, vagy felejtsük el, mert ez az új dizájn része; netán hogy a régebbi időpontbeli híreket el lehet-e érni majd később, csak most véletlenül lemaradt, vagy intsünk ennek is végső búcsút...
Ezen kívül egy picit részletesebb magyarázatot is kaphattunk volna arról, hogy miért kellett beolvasztani pont azt a két (al)oldalt ilyen módon (nem volt már híríró, nem volt már olvasó, ....). Persze, ha ez olyan indok, amit nem szeretnétek valami miatt megosztani, akkor azt is meg lehet osztani.De ha már ide jutottam a kérdésekben, akkor miért van az, hogy a GP megjelent a PH főoldalán, de az ITC meg nem?
(Tudom, lassan túl sok kérdésem lesz, és lehet, hogy a válaszok egy része nem is publikus. De bennem ezek merültek fel, és tényleg érdekelne, hogy mi és miért történik. Szeretném megérteni, mert úgy könnyebb elfogadnom az olyan tényeket is, amik számomra negatívok. Ezért előre is köszi a válaszokat!)Mert a dizájn tényleg csak megszokás kérdése. Az oldal felépítése, a színek használata, a karakterek mérete, ..... az tényleg csak arról szól, hogy eddig ilyen volt, most olyan lesz, pár hét múlva már emlékezni sem fogunk rá. Még az esetleges funkcióvesztések is ilyenek, amire én most megpróbáltam rákérdezni - mert úgyis megszokjuk. De azért egy kicsit részletesebb tájékoztatást megérdemeltünk volna, hogy 'ezeket eltüntettük, azokat átalakítottuk, ....; vagyis ezek nem hibák, hanem a terveink részei', így legalább tudnánk, hogy mik a bugos dolgok (amik rövidesen javítva lesznek), és mik azok, amikért feleslegesen sírunk, akkor sem lesznek.
(Jut eszembe: kicsit csipkelődésként
érdeklődöm, hogy miért pont egy hosszú, 4 napos hétvége előtt lett élesítve, beüzemelve az új oldal? Miért nem mondjuk hétfőn, vagy kedden, amikor az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal lehetne javítani 'munkaidőben', és nem kellene azzal védekezni, hogy most 4 napig 'hétvége' van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest