Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
Nekünk EC van, nyár óta használjuk. Az ügyfélszolgálatuk nagyon jó, segítenek mindenben, telefonos beállítás, bármi. Én azért választottam a Bluesoft Eco-t, mert ez volt olyan keskeny, ami befér a kívánt helyre. Ami hátrányt eddig tapasztaltam, az az, hogy a 25 kg betöltött só tud boltosulni, és nem potyog le. Ilyenkor megjelenik a vízkő is... Egy csavarhúzóval szét kell törni, és utána jó. Ezt regenerálás előtt érdemes. Van nekik is olyan verziójuk, ami ezt kiküszöböli (nem tudom hogyan), de úgy máris nem akkora az árelőny.
Öcséméknek BWT van augusztus óta, 50 kg sóval töltötték anno, és nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
Új ingyenes hirdetések
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest