- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
FlatronKutyu #12 üzenetére
Nekem is ien cdíróm van. LG 16/10/40-es. :DDD
Ehhez a házhoz inkább a neon illene egyébként, nem a ledek.
Na meg egy szép nagy kijelző az elejére a fontos adatokkal, ami persze inverz kijelző, így csak a betűk/számok látszanak rajta, és nem világít maga az egész kijelző. :P -
sirály12
őstag
Hátugye az embír ijjenkór megfogja oszt vesz egy halom kék izét, hogyishíjjákot, leddett. Osztánésakkor belelapátolja gípházba. Osz tesz rája egy genyerátort.
Komolyra fordatva a szót. Asszem ien ledeket kapsz pl. autósboltokban eggyesével is. A haver is onnan vette, mielőtt a rendőr megbüntette mert a kocsin is használta őket. A tápra szerintem ne kötsd rá, ne terhelje még ez is. Inkább egy külön tápot adj neki. Na persze ne generátort, hanem mondjuk egy strapabíró trafót. Beszerelni nem nagy kunszt. És mivel csak 12v-osak ezek a kütyük, még meg sem ráznak.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest