Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infót, akkor marad az egyenkénti nézegetés.

MrChris: A megjelenése óta erre a vázra pályázom. Most 25-ért sikerült megcsípnem egy 80-as évek beli Minolta AF 35-105-tel és portré markolattal együtt - mindezt kiváló állapotban. A markolatot eladtam 8k-ért, így 17-ben van a gép + obi.

Igaz black frame-es a váz, de egyszer sem jött elő a hiba amióta nálam van a gép.Mr.Csizmás: Semmi baj a 35mm f3,5-tel, csak akarok mellé egy fényerősebb és nagyobb látószögűt is.
Eddig még csak az Olympus vázon tudtam kipróbálni, ott hibátlan volt, bár érezhető, hogy a kis érzékelőn sok neki a 10Mpixel-es felbontás. Az Olympus jpeg motorja kb. élesre lőtte be, de RAW-ban azért látszott a lágy rajzolat a fókuszban lévő tárgyaknál is.
De ezzel nincs is baj, mert egy APS-C méretű 6MPixeles érzékelőre kell csak éleset rajzolnia. Sajna, még mindig nem jött meg az adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- Nikon Z5 full frame nikkor 85mm 1.8 és 35mm 1.8 ftz II
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi