Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matska
üzenetére
Nem kötözködni akarok Nem veszem annak...
Az megvan, hogy mit akarsz?
Szeretnem megismerni a fenykepezogepet, meg a fotos konyvekben olvasottak fizikai alapjait, amiket kozepiskolaban tanultunk, mert hajt a kivancsisag. Igen, tudom, jelen esetben a fotozasban is, meg fizika oran is ugyan az volt a jelenseg neve, marmint difrakcio, ennekem megsem esett le, hogy ugyan arrol van szo, de na!... nem ertettem meg pontosan mi is ez, es milyen fontos.Masodlagos cel, hogy van itt egy csomo regi, nagyon olcso objektiv, es szeretnek veluk kepeket kesziteni, nagyobb beruhazas nelkul. Ezert kerdezgetek itt, a manual topicban. (Nagyon szertnek persze egy Sony A7-et ehez a projekthez, de ez egyelore tul nagy beruhazasnak tunik.)
Ami most kozvetlen kivaltotta a kerdezoskodest, hogy a heten megprobaltam fenykepezni a napot. Termeszetesen tettem fel napfiltert, megis csak maszat lett. Rekeszeltem, hatha jobb lesz, de semmi. Ekkor jutott eszembe, hogy olvastam ezt a difrakcio dolgot, gondoltam nem lesz gond, ha itt kerdezek.
Szoval, ha tudtok olyan konyvet, ami nagyon roviden (mernoki megkozelitesbol) kifejti, hogy a fotos fogalmak mogott pontosan milyen fizikai jelenseg van, akkor azt kerlek, mutassatok meg, mert nagyon erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kutya topik
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest