Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trixi74

csendes tag

válasz falikasza #228 üzenetére

Szia falikasza! Az nem merném ki jelenteni, hogy a 6-7. nap lett volna a legrosszabb. Tudom mindenki ezt írta, de nekem nem volt ilyen, hogy legrosszabb nap. A műtéttől számítva kb. másfél hétig nagyon rossz volt és csak utána csökkent kicsit a fájdalom, de két hét után is voltak olyan napok amikor nagyon fájt. A legnagyobb dolog amit meg tanultam ennél a műtétes történetnél az nem más mint a türelem! Szerintem ez a legfontosabb dolog mert idővel minden könnyebb lesz és ez is. Bár nekem a türelemből volt a legkevesebb mert én nagyon türelmetlen voltam. Az evés utáni vágy nálam is nagyon erős volt és szinte majd meg őrültem, hogy ehesek végre valami finom, fűszeres igazi kaját. :K
    A hajmosás hiánya engem is borzasztóan idegesített, de sajnos nem lehetett hajat mosni mint írod a hajolgatás és egyéb erőfeszítések miatt. Tehát a két hetet ki kell bírni valahogy. :U
    Én is csak akkor mostam meg a hajam amikor letelt a két hét, nagyon jó volt végre hajat mosni, de még akkor is nagyon elfáradtam benne. :B
    Mielőbbi gyógyulást kívánok! :))

Új hozzászólás Aktív témák