Keresés

Aktív témák

• Protoss

senior tag

válasz tomcs #118 üzenetére

1, Érdekes az miért rémhírkeltés, ha korrektül tájékoztatunk? (min az érintetteket)
    2, Kár titkolózni, mert nemzetközi bizottság előtt bizony vallani kell és kiderülnek a turpik (sajnos nem mind)! (hmmm... talán ezért lett hirtelen 2-ből 3-as)
    3, Elméletileg 20 éve azt kiabálják, hogy felelős vezetők és szakértők vannak ott, de ez csak addig tejred amíg a pénzt felvehetik. (egy szakértőben sem merült fel, hogy a százas nagyságrendű érték túllépés egy ''kicsit'' sok és talán kockázatos erre a területre fölöslegesen embereket engedni)
    4, Pánik keltés elkerülésre, meg ne hivatkozzanak. Mert sokkal nagyobb a pánik, ha bizonytalanság van.
    5, Legalább elismernék, hogy hibáztak.
    6, Szinte bizos, hogy a darukezelőt rugják ki és nem azt aki engedélyezte a műveletet és nem tünt fel, hogy talán hővédelmet is illene használni vagy legalább 3x-an biztosítani (ami egyébként ez erőművekre jellemző)
    7, Szerintem azért ezen érdemes lenne tovább gondolkodni, hogy mi van ha nagyobb baj történt volna. Akkor is kussolnak!!! És mo kis ország szóval éppen egy kicsit jobban izgulna mindenki.
    Mert a hatás kb 5-10 év múlva jelentkezik. Akkor meg rákenjük a streszre, meg az ózon pajzsra, egészségtelen táplálkozás, génmanipulált élelmiszer ... stb.

Belső tájékoztatóból írtam adatokat már korábban is (amit 6 nap múlva nyomtak ki) szerintem egy kicsit nézd meg őket. A 198x korlát átlépés jódból nem leányálom senkinek, valmint jód és cézium izotóp kimutatása a talajban egyenesen elgondolkodtató. (Csak, hogy rögzüljön, ezek az erőmű saját adatai és mind az erőmű 3 km körzetében elhelyezett mérőállomásokon mérték.)
    Az hogy Paks és a környezet nincs veszélyben ez tiszta sor, csak ezt erősítették meg külső (tehát független) szervezetek. Arról nem ír a fáma, hogy a dolgozókat mivel terhelték. Hallahtuk ez a cég belsőügye. Szóval üdvözöllek Pakson a rabszolgák világában!

Aktív témák

Hirdetés