Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4301) amargo válasza lajafix (#4299) üzenetére


amargo
addikt

Miért Te tudod, mire lehet számítani?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#4302) hobizoli válasza lajafix (#4299) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Hat ez az... jopofa dolognak hangzik a 3 gyerek utan jaro 100k-s SZJA adokedvezmeny elsore, ha csak elvetve van olyan munkahelyek -kozepvezeto es feljebbi poziciokban-, ahol azt ki is lehet hasznalni.
Boven brutto 300k alatt keres qrvaorszag ~90%-a, ami alatt siman raqrtal, ha meg 20% lesz az nyugdijjarulek/ado, ahogy tervezik, akkor hiaba jartal jol a br 300k+ fizudra jaro 16%-s egykulcsos savval eddig, majd nyugdjba levonja a tobbit, es osszesegeben tobbet is, mint elotte.
Nesze semmi fogd meg jol.
Maris ott vagy egy br400k-s fizuval is -ami mar boven atlag feletti-, hogy sehol, kaptal is adokedvezmenyt is, meg nem is, de a nettod orulhetsz ha lesz ugyanannyi, mint fulkeforradalom elott, es kozben a kisker fogyasztoi arak mar 15-20%-l feljebb vannak, mint 1 eve. Lasd benzinar pl, de lehetne sorolni holnaputan reggelig
Az alacsonykeresetuek meg még lejjebb sullyednek netto jovedelemben es meg tovabb csokken a fogyaszopiaci fizetokepes jelenletuk, mint a 16%-s savval mar eddig is... arra a kieso keresletre meg forgalomra meg ki fog termelni?

A sok vallalkozo meg tovabbra is rohog a markaba egyet, minimalber-re majd bekohog egy kis adot, a tobbit meg a konyvelo elintezi neki okosba, mint eddig is. Az o penze meglesz akkoris, max siman kirug 2-3 embert, ha kisebb a forgalma.

Hurrá...

több drón kell ;P

(#4303) bzoley


bzoley
veterán

Pár perce utalt az OTP. "B" betűs vagyok.

(#4304) radi8tor válasza bzoley (#4303) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ki gondolta volna :C ("B")

⭐ Stella

(#4305) Zodicus válasza bzoley (#4303) üzenetére


Zodicus
senior tag

Legalább haladunk. Gy betű remélem a héten még belefér.

(#4306) bzoley válasza radi8tor (#4304) üzenetére


bzoley
veterán

Tudod, gy.k :)
Egyébként az összeg stimmel a kotábban látottakkal.

(#4307) djculture válasza Zodicus (#4305) üzenetére


djculture
félisten

Haverom meg aki múlthéten kapta K betűs.Random az egész.

(#4308) Füleske válasza hobizoli (#4302) üzenetére


Füleske
addikt

+1
Így csak növeli a szakadékot a szegény és gazdag réteg között. Akinek amúgy is mindegy mennyi a levonás az plusz pénzeket kap , akinek meg minden forint számít attól elvon.

(#4309) gombcomp


gombcomp
senior tag

Jelentem,hogy az OTP a weboldalon megjelent összeget ma utalta. :C
Előzmény:

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#4310) radi8tor válasza gombcomp (#4309) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jó bulizást. És legközelebb is szavazz a Fidesz-re ;]

⭐ Stella

(#4311) gombcomp válasza radi8tor (#4310) üzenetére


gombcomp
senior tag

Kösz! :R
Eddig is rájuk szavaztam,de már elgondolkodok,hogy jól tettem e.... :U
Csak "maszatolás" folyik több mint egy éve,hiányzik a vagyonelkobzás,
jogerős ítélet,stb. stb.... :F

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#4312) radi8tor válasza gombcomp (#4311) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Erről nem ők tehetnek, hanem a törvényhozás és a törvények. Szerintem.

⭐ Stella

(#4313) Zodicus válasza bzoley (#4303) üzenetére


Zodicus
senior tag

A folyószámlád akkor vszínű az is OTP-s. Ugye?

(#4314) bzoley válasza Zodicus (#4313) üzenetére


bzoley
veterán

Igen, ez kicsit gyorsított a dolgon.

(#4315) erdoke válasza hobizoli (#4302) üzenetére


erdoke
titán

Megosztható az adókedvezmény a két szülő között. A feketén zsebbe kapók most kivételesen nem jártak jól... Valahogy nem tudom sajnálni a dolgot, éveken át 10 M körül fizettem be a közösbe én és utánam a munkáltatóm. Ha az a 10 M mindig zsebbe jött volna, nekem is lehetne 2 évente új X5-ös BMW-m, és még sok más is.l

A legjobb aláírás a héten

(#4316) hobizoli válasza erdoke (#4315) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Akik 3 gyerekkel bejelentve keresnek osszesen brutto 250k-t, azok meg nezhetnek ki a fejukbol. Nesze neked csaladbarat adorendszer. Es ok "kicsit" tobben vannak, mint azok (pl Te), akik brutto 500k-t vagy az felett keresnek, hogy qrva jol jarhassak ezzel.
Birom amikor a sehany % kisebbseggel kell ervelni meg politizalni a tomegek erdeke ellen.

A legjobb az volt, amikor Rogan eloadta meglepodott embert, hogy fuha megsem jart jol mindenki, de majd megy a berkommando, es jaj lesz nekik...
Jaaaa mert talan lehet nem a kepviseloi illetmenyt kellett volna csak konzultaciokon meg egyezteteseken egyenletbe behelyettesiteni, amikor megneztek ki mindenki jar jol ezzel.

Most ott tartunk, hogy a tavaji netto 73k-s minimalber, hogy a "vasarloerteke" (LOL) ugyanannyi legyen a megemelt arak mellett mint volt, kene legyen 83k. Ehelyett 67k. Ez -20%.

Es akkor majd jonnek kozmunkataborok, 53k-val... hat, attol porogni is fog am a gazdasag, mi? Meg lesz majd a te cegednek is tobb bevetele, nem?

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#4317) lajafix válasza hobizoli (#4316) üzenetére


lajafix
addikt

zolika itt volt belinkelve ma a "miért nem adok munkát" című bejegyzés, inkább okosodjál belőle. Erdokenek teljesen igaza van és nem láttalak az elmult években azon problémázni, hogy a pár % fullra bejelentett hülyét sajnáltad volna a 70%+ feletti adóterhelésével. Bezzeg a teljesen elkefélt adójóváírás elvette az eszedett és fáj hogy újra adót kell fizetni. 'a tomegek erdeke' kifejezésed gigalol a 20-30%os magyar fekete gazdaság mellett...

#4302: zoli ki gátol meg téged abban hogy saját erődből szerzezz 500k+os bejelentett pozit?

Füleske mielőtt kisuvickolnád az Aurórát szeretném a tudopmásodra hozni hogy a gazdag réteg jellemzően nem szja fizető alkalmazott.

[ Szerkesztve ]

Rock'n Roll

(#4318) lajafix válasza amargo (#4301) üzenetére


lajafix
addikt

tudja a franc szerintem 3 gyereket könyebben terveznek be a fiatalok ha tudják, hogy a jövedeleméből többet hagy nála az állam.

Számítani (ugye érted a különbséget a terveznihez képest) pedig arra hogy a következő kormány a füleske+hz által igényelt alapból járó szoc támogatásokat visszaállítja.

Rock'n Roll

(#4319) fordfairlane válasza hobizoli (#4316) üzenetére


fordfairlane
veterán

Akik 3 gyerekkel bejelentve keresnek osszesen brutto 250k-t, azok meg nezhetnek ki a fejukbol. Nesze neked csaladbarat adorendszer.

Két kereső összesen bruttó 250k-val átlag alatti jövedelmi szint. Adókedvezményt csak annak lehet adni, aki valamennyi adót fizet, így nem meglepő, hogy az alacsony jövedelműek, akik eddig alanyi jogon kaptak (adójóváírás), most nem járnak olyan jól a gyerek utáni kedvezménnyel.

Most ott tartunk, hogy a tavaji netto 73k-s minimalber, hogy a "vasarloerteke" (LOL) ugyanannyi legyen a megemelt arak mellett mint volt, kene legyen 83k. Ehelyett 67k. Ez -20%.

Nem értem, hogy ez a számsor hogy jött ki. Tavaly 73500 bruttó volt a minimálbér, idén 78000. Ebből a nettó kábé ugyanannyi, ha nincs gyerek, mivel csökkent az adójóváírás mértéke. Reálértéken romlott, de nominálisan nem. Pont a minimálbér környéke az, ahol a minimálbér emelés kompenzáló hatást fejt ki, és efölött kezdődnek a problémák.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#4320) lajafix válasza erdoke (#4300) üzenetére


lajafix
addikt

"Azt írtam, hogy csak az adó- és járulékfizető fiatalok számával van összefüggés. Az otthon ülő segélyesek száma hiába nő, azok nem fogják az én nyugdíjamat fizetni,"
Az otthon ülő segélyesek azért ülnek otthon, mert az éri meg nekik, ez nem a születésszám kérdése hanem szabályozásé és hozzáállásé. És mondom hogy ne csak a befizetői részt nézd, hanem azt is hogy mit fogsz a nyugdíjadért kapni. Márpedig ha sok az eximó, akkor ott nemcsak kevés lesz a fókahús hanem drága is...

[ Szerkesztve ]

Rock'n Roll

(#4321) hossszú


hossszú
őstag

Az Aegon milyen szisztéma szerint utal?

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#4322) amargo válasza lajafix (#4318) üzenetére


amargo
addikt

Megint a lényegen siklotok át vagy ennyire pontatlanul fogalmazok :)
Már leírtam többször, engem az nem izgat, hogy ki milyen kedvezményt kap, mert arra bizony számítani nem lehet hosszútávon, ha nem az, hogy mi mással támogatják a gyerekvállalást?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#4323) radi8tor válasza amargo (#4322) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Mégis mivel kéne még támogatni?

⭐ Stella

(#4324) fordfairlane válasza radi8tor (#4323) üzenetére


fordfairlane
veterán

bevándorlással. :))

x gon' give it to ya

(#4325) erdoke válasza hobizoli (#4316) üzenetére


erdoke
titán

Nem emlékszek, akkor hol hangoskodott a többség, amikor az adót és jarulékokat 400e ember (és pár száz cég) fizette, akiktől elszedték a jövedelmük nagyobb részét, hogy aztán látszat nélkül szétszórják a tömegben, sokak életcéljává emelve az élősködést...
Továbbra is azt mondom, hogy a legkönnyebben pont azok találnak munkát külföldön, akik a versenyszektorban jól keresnek. Teljesen más súlya van annak, amikor én fenyegetőzök elvándorlással, vagy a sok (többnyire ál-) mnimálbéres. Amellett, hogy a realitása mennyi, az egyenlet változása sem ugyanaz. Utóbbi elmegy, egy nettó haszonélvezővel kevesebb. Én elmegyek, egy nettó befizetővel kevesebb.

A legjobb aláírás a héten

(#4326) amargo válasza radi8tor (#4323) üzenetére


amargo
addikt

Érzésem szerint valami olyannak kellene támogatni a kormánypárti nézetektől/hovatartozástól teljesen független. Mert addig csak ugyan úgy terelik az embereket..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#4327) Füleske válasza lajafix (#4317) üzenetére


Füleske
addikt

Kérdés hogy ki a gazdag számodra ?
A másik meg hogyha nem tudják (nem akarják) megfogni az adócsalókat akkor miért megint a legszegényebb rétegen hajtják be a hiányzó részt ? És miért maguknak adnak még többet ? És miért állítják be ezt úgy mintha igazságos lenne ?

(#4328) erdoke válasza Füleske (#4327) üzenetére


erdoke
titán

Kár volt hozzászoktatni sok embert, hogy egyáltalán nem kell SZJA-t fizetniük. Arról nem is beszélve, hogy a minimálbéresek (és mások) mekkora hányada kap zsebbe a bejelentett összegen felül. A "legszegényebbek", LOL. Ezek mind adócsalók, és százezrekről beszélünk.

A legjobb aláírás a héten

(#4329) Füleske válasza erdoke (#4328) üzenetére


Füleske
addikt

"A "legszegényebbek", LOL. Ezek mind adócsalók, és százezrekről beszélünk."

:(((
Igen , főleg akik gyárban dolgoznak , aztán néha éhenhalnak

(#4330) erdoke válasza Füleske (#4329) üzenetére


erdoke
titán

Nem hiszem, hogy versengve kellene példákat hoznunk, vagy a statisztikákat befolyásolni az érzelmekre hatva. Elég jó becslések vannak az adóelkerülésről, és az is szembetűnő, ha a környező országok minimálbéres arányához viszonyítjuk a hazait.
Nyilván mindig vannak szerencsétlenek (még én is lehetek az), akik saját hibájukon kívül kerülnek nehéz helyzetbe, de a többségnek azt ajánlom, szerezzen piacképes szakmát, tanuljon nyelveket, és akkor nem fog éhen halni. Sőt, elég az első, egyetlen embert se ismerek, aki keresett szakmában legalább átlagos képességet felmutatva ne boldogulna.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#4331) wwenigma válasza erdoke (#4330) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Szerintem ezzel a hozzaallassal menj politikusnak. Fingod sincs milyen problemak vannak vidéken, fingod sincs milyen fizetések vannak errefelé.

Piacképes munka? Nyelvtanulás? Ofc, csak ugy elmegyek suliba, meló mellett jut arra is idő/pénz. Ez mind jól hangzik, de valahogy érdekes hogy minden okos azt mondja, váltsak munkahelyet/országrészt.... mindenkinek eljen barhol is az orszagban.

Ne az atlagjövedelemmel gyere. 2 évvel ezelött a TOP1 adózónak 4milliárd forint bevallott jövedelme volt. Ez nem kevesebb min 10000 minimálbéres embernek huzta fel a statisztikákban a fizetését a nemzeti átlagkeresetre.

Ne példálózz a szomszéd országokkal, ahol gyökeresen más törvények vannak a munkáltatókra és munkavállalókra.

Olcsóbb vagy ugyanannyi a megélhetés már Ausztriában is. Pedig lazán 3x a minimálbér. (1100€) Nem a minimálbéres tömeggel van a baj, hanem azzal hogy pont őket kell mindig lehuzni. Csináljak gyereket? Mire? Hogy a párom kirugjak közben, vagy ne kapjon semmi gyest/gyedet, mert nincs meg elotte a szukséges munkaviszonya? Vagy elveszti az allasat, mert havonta hosszabbitjak a szerzodeset? Vagy mi?

Csupa olyan dologgal jonnek a pösti okosparasztok, amik rohadtul csak azt a réteget segitik akiknek nem kellene segitseg, mert nincs veszelyben a megelhetesuk, akar mar 2-3het munkanelkuli utan is, sőt a gyerekvallalassal sincsenek problemak, gond nelkul atveszelik azt a par evet...

Bővebben nem szeretném kifejteni sem most sem a továbbiakban , a topik maradjon meg MAGANNYUGDIJPENZTAR topiknak.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4332) djculture válasza erdoke (#4330) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem hagyjad a sztereotípiákat.Kicsit mozognál a sima munkás körbe nem kezdenél ilyen hülyeségeket irkálni.Vannak ország részek ahol kb kitörölheted vele ha van egy szakmád bármilyen jó,mert még a szakmunkásokat is betanított rabszolgákkal váltják ki.Másik része meg bérbeadó cégeken kersztül /pl trenk meg a többiek/ kapsz csak állást ezáltal semmise jár ami egy saját dolgozónak meg igen.Még csak normális szerződés se,mert 3 hónaponta más cég ad papirt arról hogy bérbead xyz cégnek.Az előző bérbaadó cég meg csődbemegy megszünik eltünik ...Az ilyen fantom cégek károsítják az országot és bakker semmit se tudnak ellenük csinálni.Meg kell nézni az apeh adóslistát ilyen kapásból 10 cég még a nevébe is egyezik kis változtatással dolgok vannak benne,milliárdos adó tartozással.

[ Szerkesztve ]

(#4333) Füleske válasza erdoke (#4330) üzenetére


Füleske
addikt

"Elég jó becslések vannak az adóelkerülésről, és az is szembetűnő, ha a környező országok minimálbéres arányához viszonyítjuk a hazait."
Erre mondtam azt hogy miért nem ezeket próbálják megfogni , miért ezek miatt a gyári munkást szivatják. Ráadásul aki sokkal többet keres annak még adnak is , nem keveset. Majd pofátlanul hazudják a munka értékének visszaállítását.
Nem vagyok (szerencsére) minimálbéres , nekem kb. mindegy volt az adóváltozás , de ettől a bicska kinyílik a zsebemben...

(#4334) Füleske válasza djculture (#4332) üzenetére


Füleske
addikt

"Vannak ország részek ahol kb kitörölheted vele ha van egy szakmád bármilyen jó,mert még a szakmunkásokat is betanított rabszolgákkal váltják ki.Másik része meg bérbeadó cégeken kersztül /pl trenk meg a többiek/ kapsz csak állást ezáltal semmise jár ami egy saját dolgozónak meg igen."

Pontosítanám , mivel fejlett országrészen lakom és itt is ez van , sőt egyre inkább.

[ Szerkesztve ]

(#4335) erdoke


erdoke
titán

Úgy tűnik, reménytelen személyeskedés nélkül országos dolgokról beszélgetni. Megérteném, ha parasztozással kezdtem volna a mondandómat, de eredendően falusi ember lévén (csupa paraszt felmenőkkel) ilyet nyilván nem tettem. Nem hiszem, hogy bizonyítványt kellene hoznom, hogy láttam már vidéki embert, vagy hogy szinte az összes rokonom falvakban lakik, úgyhogy inkább tényleg itt hagyjuk abba. Ha valaki képtelen a falu/várostáblán túl látni dolgokat, annak fölösleges magyarázni. Okoljon csak mindig mást a saját sorsa alakulásáért, talán úgy könnyebb elviselni.

A legjobb aláírás a héten

(#4336) wwenigma válasza erdoke (#4335) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Okoljon csak mindig mást a saját sorsa alakulásáért, talán úgy könnyebb elviselni.

Talan ha nem gorditenenek akadalyokat folyamatosan az ember sorsának alakulása elé, akkor könnyebb lenne. Pláne ha ezeket az akadályokat nem ugy vezetnék fel, hogy a mi érdekünkben készültek... mondani könnyű.

Gondolom a MT változásai is csak a mi érdekünket szolgálják, mint az adóváltozások. (a kisemberek érdekeit)

Van erre egy nagyon jó vicc, ami arról szól, hogy amerikában 5000$-t keresnek, 2000$ a megélhetés és az államot nem érdekli mit csinalnak az emberek a többivel.
Franciaországban 3000€-t keresnek 2000€ a megélhetés és az államot nem érdekli mit csinálnak az emberek a többivel.
Magyarországon 76000Ft-ot keresnek, 90000Ft a megélhetés és az államot nem érdekli a maradékot honnan teremtik elő az emberek.

A felvetéseid jók, csak éppen 1000000 ember szerinted rossz szakmában dolgozik és rossz nyelvtudással bír amin LENNE lehetősége megváltoztatni. Sajnos az a helyzet, mar nemcsak hogy megvaltoztatni nincs lehetőséged hanem a középsuliból kiesve továbbtanulni sincs az anyagiak miatt HA nincs megfelelő családi háttered...

Nahh, back 2 Nyugdíjpénztár téma.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4337) sith7


sith7
nagyúr

Aegon
H - val kezdődik a vezetéknevem
Február 28. - án adtam be a kérelmemet
Ma reggel jött az sms az utalásról, fillérre annyi, amennyi a neten van

Szóval szerintem össze - vissza van az utalás, vagy nincs sok H betű előtti betűvel kezdődő vezetéknév

(#4338) 3shae válasza sith7 (#4337) üzenetére


3shae
aktív tag

Na végre! Olvastam a hozzászólásaidat, és nagyon aggódtál, de most hogy megkaptad a pénzedet, mégsem érzem azt, hogy örülsz.. :F

Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!

(#4339) hoby36 válasza sith7 (#4337) üzenetére


hoby36
senior tag

Akkor márt neked sem kell aggódnod. :N Adhatták volna előbb is!

A logikában semmi sem véletlen!

(#4340) sith7 válasza 3shae (#4338) üzenetére


sith7
nagyúr

Örülök , csak a CHF az teljesen lepadlóz ... :(

hoby36
Pár hónap és semmi nem lesz belőle :( ... holnap viszek belőle 25k - t az autófényezőnek/karosszériásnak, hétvégén meghúzták a kocsit úgy, hogy be is nyomta az oldalát :W

[ Szerkesztve ]

(#4341) djculture válasza 3shae (#4338) üzenetére


djculture
félisten

Gyorsan elmegy az a pénz manapság ha család van,sokáig nem lehet neki örülni...
Bírom hogy egy kiló cikk jelent meg hogy mibe fektessék az emberek a kifizettett reálhozamot.Szerintem a milliomosokon kívül nincs ilyen gondja senkinek,jön a iskolakezdés a fütésszezon stb..

[ Szerkesztve ]

(#4342) 3shae válasza sith7 (#4340) üzenetére


3shae
aktív tag

Ne is mondd, olvasom nap mint nap, az indexen..

Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!

(#4343) hoby36 válasza sith7 (#4340) üzenetére


hoby36
senior tag

Hát ez gáz.Sajnállak,mert én is utálom az ilyesmi gomdokat.A chf nekem is betett a lakáskölcsön miatt. :((

A logikában semmi sem véletlen!

(#4344) djculture


djculture
félisten

Bármilyen deviza hitel egy szivatás.Ott bukik az egész hogy a bankok minden költségüket a deviza nemébe számolják aztán azt is átváltják forintra ugye.Miközbe itt magyarországon működnek forintba keletkezik a költségük nagy része is,ezen nyerészkednek.

(#4345) 3shae válasza djculture (#4341) üzenetére


3shae
aktív tag

Tudom, csak azért kérdeztem, mert legalább annyira izgult itt a hónapok során, mint én. :)
Tegnap kötöttem le, egy számomra nagy összeget. Nem vagyok milliomos, sőt ! Lakásra gyűjtök, de ezt említettem már. Az, amit ti már nyögtök, számomra még ezután jön.

Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!

(#4346) jpm


jpm
senior tag

Hmm. eléggé szétszórva kapjátok a realhozamot..
kb 4 évet voltam tag
nekem a tőke: 678.455ft

kifizetés ~117ezer

sztem ez nem rossz.

(#4347) sith7 válasza hoby36 (#4343) üzenetére


sith7
nagyúr

Igen, plusz a nagyobbik most megy iskolába.... 35 - 40k kb... :W

jpm
Szavad nem lehet, van akinek több, mint 10 éve van, majdnem 3 millió ft, és nem kap 100k - t se :(

[ Szerkesztve ]

(#4348) jpm válasza sith7 (#4347) üzenetére


jpm
senior tag

ahoz képest hogy számoltam vagy 10k-ra tényleg nem.
Ahogy nézem vmi kockázatos portfólióban voltam ami végül is a legjobban fizetett. (2010-ben nettó 13,5%) a realhozam 159k volt

(#4349) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

K&H Aranykor mnyp, postás most hozta ki a fölösleget a számlámról. Nem nyilatkoztam. Összeg stimmel. M betű. :B

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4350) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

allianz tagok közül valakinek már megvan? :F

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.