- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Ragnar95 #13594 üzenetére
Szia.
Úgy kezdődik, hogy a google-n keress egy mbr patch cuccot a megfelelő lion-hoz. (Érdemes a GM verziót használni) A letöltött file-t ki kell csomagolnod és a benne lévőket pontosan ugyanoda kll, hogy másold, mint ahol az eredeti van.
Én ezt úgy csináltam, hogy egy külön HDD-re, amin semmi sem volt, feltettem egy OSX-et és ott az UNIBEAST progival csináltam egy pendrive-ra egy OSX telepítőt. Mikor megcsinálta az unibeast a telepítőt, akkor a penrive-n kicseréltem a megfelelő file-okat és kész is az MBR féle telepítő. Ezután már a telepítőben a Disk Utility-n megformázod a kívánt partíciót és mostmár engedi a rendszert rátelepíteni.
Sajnos ez a módszer a 10.7.2-es Retail lemezzel nem megy, mivel ott valamiért a telepítésnél, mikor a file-okat kezdené másolni hibát ír ki.
Én így csináltam. Utána felfrissítettem 10.7.2-re. Nekem minden tökéletesen megy.
Szerk.: De ha nincs üres HDD-d, akkor egy virtuális OSX is elég neki. Ott a lényeg, hogy a rádugott pendrive-t engedélyezd a virtuális gépnek. Jó az ingyenes Virtualbox is. A lényeg, hogy Inteles gép legyen. Mikor a virtuális gépen fennt van az osx, akkor tedd ablakba és a menüben az USB-nél pipáld ki a pendrive-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest