- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
shtml
őstag
Mint irtam is, a HDD-kre mar nyilvan nem all a lifetime garancia, de a Chieftec tapokra igen. Mivel pedig a tapok nem valtoznak olyan gyorsan, mint egyeb termekek, par evvel kesobb is lehet ugyanolyan tipusura cserelni.
Szerintem most alaposan csusztatsz, amikor azt allitod, hogy mas cegek igy vagy ugy nem tartjak be a vallalt garanciat, inkabb csak beszelj a TE cegedrol, nem kell mas cegeket biralnod, a topicod sem arrol szol.
Azt pedig soha senki nem allitotta, hogy a lifetime garancia barmikori azonnali cseret jelent.
Bocsass meg, nekem igazabol nincs bajom a Mistrallal, sokat vasarolok is a cegnel (inkabb aprobb dolgokat), de a valaszod tipikusan mistralos volt: mellebeszelos es csusztatos. -
shtml
őstag
HiYuRei #170:
''de mi csak a torvenyileg eloirt kotelezettsegeknek teszunk /tehetunk eleget''
Hat igen, ezt tettetek akkor is, amikor a minden mas boltban 3 ev garancias winchesterekre *egyedul* a Mistral csak egy ev garanciat adott - ugyanazon az aron. Ezt aztan a gyartok ''szerencsesen'' megoldottak :(.
Most pl. a Chieftec tapokkal teszitek ugyanezt. Mindehol elettartam-garancia vagy legalabb 5 evi garancia van ezekre a tapokra, egyeduli kivetel megint csak a Mistral, ahol csupan egyetlen ev garancia van rajuk.
Tudomasom szerint a torveny nem azt irja elo, hogy csak egy ev garanciat szabad adni, hanem azt, hogy egy evet mindenkepp kell adni. Ha a disztributor vagy a gyarto ennel hosszabb garanciat ad a termekere, mint pl. a Chieftec termekek eseten, akkor nincs olyan torveny, amely e garancia tovabbadasat megtiltana. Raadasul ebbol a boltnak semmi hatranya nem is keletkezik. -
shtml
őstag
Re: Etkezo elado holgy:
A Vaci uti boltban tudtommal harom elado holgy dolgozik. Az egyik egy alacsonyabb, barna haju, a masik ketto talan szokesbarna es magasabb. A barna haju mar min. 2 eve ott van, erti a dolgat, tobbszor vasaroltam nala.
A masik ketto szerintem nincs regota a cegnel. Az egyiknel mar tobbszor vasaroltam es mindig kedves, udvarias, segitokesz volt es az arukat is szemmel lathatoan jol ismerte, kar, hogy a nevere nem emlekszem. Legutobb par hete ket olcso, egyfoma ventilatort akartam venni, de csak egy volt a keresett tipusbol. Keres nelkul azonnal felajanlotta, hogy megrendeli es utanakerdez, mikor erkezik
meg a rendeles. Fizettem, aztan eszembe jutott, hogy kellene egy Titan huto is. A tipusra nem emlekeztem, csak leirtam neki, hogyan nez ki, erre o elsore pont azt a tipust vette ki a sok masfele Titan kozul. Az elsonek nem volt teljesen sima az alja, erre azonnal, ismet csak keres nelkul elovett tobbet es kivalasztottuk a legjobbat. Amikor a szamlat irta, trefasan mondtam neki, hogy ha igy megy tovabb, egy teljes gepet fogok megvenni ugy, hogy sorban egyenkent szamlaztatom es fizetem ki oket. Erre csak nevetett es amikor mar tenyleg mentem, mosolyogva utanam szolt, hogy akkor mi lesz a gep tobbi alkatreszevel, megveszem-e most azokat is. - Ehhez persze hozzatartozik, hogy en is kedvesen szolitottam meg...
Kizartnak tartom, hogy a harom holgy kozul o lett volna az, akirol engusz irt. Ha netalan megis, akkor nagyon rossz passzban lehetett es az egyetlen fekete pont melle tessek beirni neki 2 nagy piros pontot is tolem.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest