- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer
üzenetére
Na az a masik, hogy a multi az teljesen hasznalhatatlan. Jo ha 10-bol egyszer be tudok lepni segiteni, de az olyan laggos, hogy egy dodge-ot se tudok megcsinalni. Invadelni igy persze lehetetlen meg felesleges is. Azt nagyon rendbe kene rakni, mert kb 50 probalkozasbol 1 hasznalhato. A timeoutok meg... vicc.
De most azon basztam amugy fel az agyam, hogy oke, hogy vissza veszik a fegyverek szintjet, de olyan szintre vettek vissza, hogy a masodik runa slot eltunt, mert azon a szinten meg nincs. Csakhogy a runa benne maradt mindket fegyverben. Szoval ha vissza akarom kapni, fel kell fejleszteni addig, hogy legyen masodik runa slot... Ezt nekem ne mondja senki, hogy atgondolt modositas volt. -
-
válasz
rakkimcer
üzenetére
Fasza
nekem nincs több. Más fegyvert is maxosra húztam. De elvileg még egy lesz valahol. Pont most vagyok a nehezébe, és lett egy 168 sebzésem. Hülyék ezek.
alig van nyersanyag meg most az ember erre költsön szint helyett, farmoljak, hihetetlen.
Csodálkoztam is milyen gyenge lett a kard , mondom megnézem lehet valami rúna miatt van. Köszi az infót. 
d3tox1cNekem nem változik semmi hdr esetében. Bár én csak a játék legelején állítottam be a fényerőt, azóta is úgy van. Bár lehet az az alap , és úgy használom azért nem változik.
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer
üzenetére
En a harmadik (fo)boss elott allok az egyik karakterrel, es a masikkal is nemsokara oda erek. A masodik fobosst a Partisannal eszement szenvedes utan oltem meg, sot bevallom, beideztem Pieatat es ugy lett meg. A Preacherrel meg elsore levertem, radasul ugy, hogy vagy 15 szinttel a Partisan alatt voltam. Felbuffoltam (radiant weapon + aura), aztan csak alltam a labanal, es csak utottem, max akkor dodgeoltam, ha hatra dobta magat, minden mast benyeltem
Dupla Hammer, olyan sebzest toltam ra, hogy eselye nem volt. Minden egyes mini bosst elsore levagtam vele...Az jogos amit mondasz, hogy a holy dmg miatt kesobb lehet gond, de a jatek elejet elegge trivializalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit szerzek legyen +6 és megyek úgy ha majd a kovács enged meg veszek. Bár nem tudom az mitől függ hogy engedje, lehet tovább kell még haladni a játékban.
nekem nincs több. Más fegyvert is maxosra húztam. De elvileg még egy lesz valahol. Pont most vagyok a nehezébe, és lett egy 168 sebzésem. Hülyék ezek.
Csodálkoztam is milyen gyenge lett a kard , mondom megnézem lehet valami rúna miatt van. Köszi az infót.