Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Daralo:)
üzenetére
Helló!
Nagy szaki nem vagyok az ügyben, de azért próbálok segíteni

Ahhoz, hogy a decode világítson mindenképp optikain kell összekötni a gépet a hangfallal,
természetesen az inputnál kiválasztani azt a számút amire kötötted a gépet.A lejátszódon keress olyat a hangeszközöknél, hogy spdif passtrough, valamint lehet hogy a
kártyán is át kell állítani, hogy ez legyen az alapértelmezett kimenet. Nálam egy pipát kell tenni a PCM mellé (Xonar DX)A 3D effect arra való ha csak sztereó a forrás és több hangfalon szeretnéd hallgatni,
tehát dts vagy dd forrásnál nem ajánlott, azt vagy bízd a hangkarira vagy a z906 decoderére!Optikai végek egyformák, nincs anya-apa
A TV-s kérdésed nem értem ha a tv bemenetre teszed akkor miért vársz hangot? Ha pedig kimenet volt akkor az első pontban írt módon az input nyomogatásával keresd meg hányas bemenetre tetted a tv-t . Ha megnézed hátul a mélynyomót akkor látod, hogy számozva vannak, asszem a 3 és a 4 az optika.. Nekem a 3-ason van a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest