Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiriadam
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Igen talán kicsit nyersen fogalmaztam hogy zenére ne, de úgy értettem hogy aki azt szeretne hallgatni nagyrészt az ne ezt vegye meg ennyiért....és igen pc hangfal és azt irja a gyártó is hogy zenére is, de a tapasztalat az hogy játékokban ahol van térhangzás ott jó de egybként csak esetleg vlamiféle durva hankeltő tud belőle zenélőt csinálni....én a vadi új, nem is gagyi olcsó lejátszóval nem igen tudok mit kezdeni a közepes minőségű mp3-kal sem....magán vélemény de sztem igaz,és nem vagyok audiofil sem csak szeretem a zenében a csilingelő magasakat szép közepeket és a zenéhez pont kellő mélyeket,ennyi.
Valóban egy több 10éves szerkezet gyalázza de ha valaki ért az elektróhoz tudja h mai napig építenek tranyós erősítőket,és sokkal szebben szól mint egy tda vagy hasonló ic, arról nemis beszélve h már alig kapható csöves erölködő milyen, pedig az az igazi durva
és még régebbi....szóval nem feltétlen az idő eltelte....bakelitlemez..... 
Ja a műanyagról csak annyit h sajnos újkeletű és már mindent ebbe "csomiznak" én sem értem mért kell?????? és lehet hallani mert ha leveszem a mélyet akkor....úúúúú inkább hagyjuk....

-
Turbolada II
őstag
válasz
Kiriadam
üzenetére
PC-hez készített szett elsősorban és miért ne használja az ember zenére, ha elvégre arra is jó. (elvileg)
"Videoton ra6363s meg két gyári vidi hangfallal szebben szól ugyan az a zene mint a login." Ezt el is hiszem és éppen ez a szégyen. Egy több évtizedes technika rommá veri. Még 74e Ft is irreális ár, tekintettel a műanyag dobozokra és az ék egyszerűségű erősítőre. Legalább aprócska FA dobozok lennének, aprócska DÓM magasakkal. Csak ugye a költséghatékonyság szent fogalom, a minőséget meg lesz*rjuk. Annyi mentsége van a Z5500-nak, hogy a vele egy árban lévő műanyag csodák sem szólnak jobban, sőt többet azért simán elver még így is. -
Kiriadam
csendes tag
Sziasztok!
Nos én is belépek a szerencsés tulajdonosok körébe,és némi véleményemet szeretném megosztani veletek

Először is leszögezném hogy igyekeztem átolvasni az eddigi hszeket!
Én ezt a szekezetet kivételesen egy asztali blue ray lejátszóval nyomom,és bizony tényleg van olyan jó mint amilyennek írták,DE!
Mindenki számára világosan kéne látni és olvasni hogy ez egy HÁZIMOZI SZETT!!!
NEM STEREO!!!!!!
Tehát az hogy zenénél hagy kivánni valót maga után az szerintem természetes főleg 74kért,aki mp3-at szeretne hallgatni NE EZT VEGYE MEG! mert tényleg nem arra van,ennél olcsóbb erősítő+hangfal szebben szól!!!! (pl.videoton ra6363s meg két gyári vidi hangfallal szebben szól ugyan az a zene mint a login) ezt szerintem tény.
Viszont dvdknél már megmutatja azt hogy bizony nagyonnagyon megéri az árát,dts dolby digital nagyon jó a térhangzása és tényleg nem torzít,valóban káprázatos!!!hozzáteszem mai viszonyokat nézve elég sokat járok moziba.....de az elmarad tőle!!!
Én sztem ennyi pénzért nem kapunk ilyet vagy ehhez hasonlót ma a piacon.....Egyenlőre ennyi hozzászólásotokat várom....
Üdv.
Á -
xzoltan
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
A bal füledre. Abból az irányból sérül a térhatás érzékelése gondolom.
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére

-
Turbolada II
őstag
válasz
xzoltan
üzenetére
Ahhoz hogy a térhatást érzékeljem nem kell egy denevér hallása. A Z5500 hangzásbeli hibáit az elsők között kezdtem emlegetni, akkor amikor még mindenki el volt ájulva tőle. Mondjuk nekem szerencsére volt viszonyítási alapom. A hallásom pedig egyáltalán nem rossz, de nem tökéletes. 16Khz körülig hallok egyenletesen. 18 körül meg már kifúj a rendszer.

A bejegyzés inkább arról szólt, hogy a sztereót még korai temetni.
A Logitech 12KHz felett elég hurka sajnos. Nagyon jó minőségű forrásnál nem annyira vészes a helyzet, de a jobb minőségű mp3-as zenéknél +2-3dB szoktam ráadni. Mindezt úgy, hogy irtózok az EQ-tól.

-
xzoltan
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Igen, de saját bevallásod szerint baj van a hallásoddal, ezért némi fenntartással fogadnám el ezeket a "tudományos" teszteket.
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Na jó,de azt ki tudja mennyire érzékeny hangfalakkal

Az erősítő önmagában nem túl hangos

-
Turbolada II
őstag
Ma kikormoltam az Onkyo erősítőm tranzisztorait. 18-as álláson hallgattam a 40-ből. A Logitechet max+3-ra kellett feltolni ugyanehhez a hangerőhöz. 5.1 Copy módban hallgattam Kx driverrel, de az erősítő hangjának sima sztereóban sokkal komolyabb térhatása volt.
Na ennyit erről aki fikázza a sztereót.

-
Asassyen1989
csendes tag
Üdv
Bocs az offért ide írom mert nem találtam topikot itt meg azért van élet.
Ha valaki rendelt már logitech.com ról átutalással kérem írjon rám privátot. Pár ártalmatlan kérdéssel zaklatnám.Köszi előre is
-
Satyricon
addikt
Nálam az Xtreme Gamer Fatal1ty Pro lesz eladó, megint Elite Prot akarok venni. Már bánom, h 2 éve eladtam 3 hónaposan...
Szerk.: Off topic
-
Lotusz
tag
üdv, eladó egy creative x-fi xtreme music, tökéletes z-5500hoz, ha esetleg vkit érdekelne dobjon privit.
-
davidsone
addikt
válasz
prime_adam
üzenetére
én a napokban vettem asus xonar dx-et a z-5500am mellé 14ért és már csak a funkciós többletért +érte szerintem. és tényleg érzékelni a mély valahogy teltebb, öblösebb lett és szerintem maxon kicsit tisztább. Viszont huszon-30akat költeni hangkártyára felesleges, kivéve ha studio-zol sp-vel + a homár spanjaival
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és loseless formátumban hallgass zenét! -
prime_adam
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Én a visszajelzések alapján gondoltam asus-ra

-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
5532-es, 2604-es drága lenne oda gyárilag.

-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Csak egy kérdés, próbáltál már Asus kártyát?
Mindig ez a kifogás az asussal szemben, pedig ez nem ugyan az a cmedia amit az alaplapokra tettek régen és egyébként se csinál túl sok mindent.
A creative drágább cserébe nem jobb... -
Turbolada II
őstag
válasz
prime_adam
üzenetére
Analógon jobb hangja van. X-fi-n nem gondolkodtál? Én a C-media chipektől mindig is ódzkodtam.
-
törölt tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi, de ekkor azért még bőven volt mit alakítani rajta. Bár alakítani mindig lehet valamit, csak győzze az ember idővel és pénzzel.

Egyébként az enyémben még nem volt ilyen anyag. Amúgy sem értem, hogy mi szükség volt rá - ezzel csak azokat szívatják meg, akik falra akarják szerelni a centert. Azért lehetnek páran.
prime_adam: Ha optikain használod, akkor ugyanolyan jó az alaplapi is.
-
törölt tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Én azt hittem, hogy az előbb is így szeretted volna, csak nem tudtad megfordítani, mert a csavart lefedték valami műanyaggal. (Korábban volt ezzel gondja valakinek.) De sikerült, az a lényeg.

A többi hangszóró egy kicsit macerás, de én egy hosszú vékony csavarhúzóval azért hozzáfértem és szépen fel tudtam rögzíteni őket a fara, iIl. a hátsókat az állványra. Így nézett ki annak idején.
-
Xmodule
őstag
válasz
üzenetére
Ezt most nem igazan ertem. Pont a center az ahol hozza lehet ferni a csavarokhoz igy könnyen be lehetne csavarozni, DE ha a lábak felfel néznek ( U ) alak akkor nem lehet annyira leforditani a hangszorot, hogy az felem szorjon, hanem igy a plafon felé szor. Ha meg megforditom ( forditott U ) akkor ugy meg nem tudja megtartani magát, pedig ugy nagyon jol ide az arcomba szorná a hangot.
-
Xmodule
őstag
eddig csak jot irtam a z5500 -rol, de ma kicsit elszomorodtam a tervezök logikáján. szoval elhataroztam, hogy felteszem az 5 kis hangszorot. bemertem mi hol legyen frankon, csavaroznam fel, csakhogy!!! nem ferek oda a csavarnyuzoval, mert egyaltalan nem lehet olyan szögbe forditani, hogy szemböl be tudjam csavarni a két csavart. ez az egyik. jo gondoltam leszedhetnem a labakat a dobozokrol, csakhogy!!! a csavar feje be van ilyen müanyagos ragasztoval vonva igy nem lehet kicsavarni. na ez meg idaig hagyjan is.. mert nagynehezen oldalasan becsavartam a csavarokat (kerdes ki tudom e majd csavarni kicsit gyalult a fejen). igazabol lehet hogy az en hibam, de szerettem volna feltenni a centert is (közepsö kis hangszoro nem tudom ez e a neve), csak hogy ha a lábak felfel neznek mint a többi kicsinel nem lehet vizszintbe forgatni a hangszorot. szoval kb 15-20 fokban felfel nez (ennek sok ertelmet nem latom), hameg a labak lefele neznek akkor az pont jó LENNE, csakhogy ugy meg elöre esik, mert nem tudja megtartani sajat sulyat. szoval akkor most ezt a centert nem is kell feltenni a falra, de akkor minek van ott a két rögzitö lyuk, vagy fel lehet de akkor meg hogy? ebböl a szempontbol nalam 0/10 pontot kapna! marmint a falra szerelhetöseget illetöen.
-
dudika10
veterán
válasz
prime_adam
üzenetére
Válaszoltam a másik topikban is, de itt is.
Naszóval ha az analógot elfelejted akkor hatványozottan igaz, hogy felesleges ennyit kiadnod hangkártyára ugyanis ilyenkor a hangkártya szinte semmit nem csinál, szóval nincs különbség a DS és az essence között optikain. -
prime_adam
aktív tag
Helló!
Én is Z-5500-as tulaj vagyok és most tervezem leváltani az alaplapi hangkártyát valami asus xonarra. A hangkártyás topikban kicsit mondjuk elijesztettek, hogy a hangkártya nem hoz sok javulást a rendszerben, de itt olvastam azért néhány megnyugtatóbb kommentet is

Én az Asus Xonar D2X-et néztem és az Essence STX-et. Igazából mindenre kéne.
Összeköttetés analóg módon történne. A kérdésem milyen a véleményetek róla és érdemesebb-e az analógot elfelejteni és inkább Essencet venni a D2X helyett. Egyáltalán megéri-e az árkülönbség? -
Terminator47
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló problémám van mint RI/OS kollégának, A control pad kiírja, hogy Detecting... és kampó. Annyi különbséggel, hogy én ki tudom kapcsolni. Ez is egyik napról a másikra jelentkezett. A gond az, hogy már a gari lejárt egy ideje.
Ötletek és javaslatok érdekelnének. Előre is köszi! -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
SB Live-nál és Au 1-nél használltam, de semmivel se volt jobb, mint az Au4 softmod, sőt... De szerintem a Pax drivereknél sem jobb. Bár 1 próbát majd megér, kivi vagyok.

-
Satyricon
addikt
Micsodaaa??
Z5500-nak lesz utódja??? Hát mit ne mondjak... Elég rusnyára sikeredett szegény... 
Am közületek van olyan, aki Eger környéki és van Z5500-a? Ha igen, örülnék neki, ha meghallgat6nám az ő rendszerét viszonyítás képen... A méllyel nem nagyon vagyok megelégedve... Olyan, mintha torz hangot adna, vagy nem tudom... Mintha nem lenne elég tiszta a hangja. De lehet csak a fülemmel van a baj, nemtom... Az a gáz, hogy tényleg nem tudom másik Z5500-hoz viszonyítani a hangját. Szal örülnék neki, ha jelentkezne valaki...

-
Turbolada II
őstag
Az új Logitech Z-ről már a saját fórumán is lehet értekezni.

-
xzoltan
csendes tag
A z 5500 minden szempontból jobbnak tűnik, csak a két optikai bemenet hiányzik a z-ből nekem. El tudom képzelni, hogy a még kapható Z 5500-ra lecsapnak most amíg kapható még.
-
-
szaszapi
őstag
pár napja néztem akkor még nem volt fenn az új csoda.Évek óta várom már z-5500 utódját.Hát nekem nagy csalódás mert arra számítottam hogy kerül rá majd hdmi kimenet és esetleg a hd hangsávokkal is megbírkózhatott volna,úgyhogy én biztos nem cserélek.
-
válasz
üzenetére
így van, az új sok esetben nem jobb, főleg a hangtechnika világában

csak azért aggódom, mert az 5500 eltűnt a kínálatból, a support remélem megmarad probléma esetérebár lekopogom, az elmúlt 4 évben mindössze csak egy biztosítékot kellett cserélnem, de olvasva a garanciális ügyintézés menetét eddig nem is aggódtam igazán
-
törölt tag
Megmondom őszintén nekem a Z-5500 sokkal jobban tetszik külsőre. Funkcionalitásban ahogy elnézem, nagyjából ugyanaz a kettő, viszont gyanús, hogy a vezérlő egyszerűbb lett, a mélynyomó hátuljáról pedig eltűnt a borda.
Meg kell várni a végleges árat és meg is kellene hallgatni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem lesz ez olyan tuti vétel. Ne legyen igazam.
-
peetyy
őstag
Én is rengeteget vacilláltam mi légyen,vegyem az 5500-at...vagy ne vegyem,de ez a Z906 nekem is nagyon szimpatikus...úgyhogy sztem 1 hónap múlva megpályázom

Hátha ezt már jobban rakták össze,és nem szenved a gyerekbetegségektől
Ahogy látom már van 87900 ft-tól
(a kép ne tévesszen meg,gondolom tévedett a szerkesztő
) -
dudika10
veterán
válasz
Donvit078
üzenetére
Bocs, de ezt sértésnek veszem, elég komoly személyeskedés.
Baromságot írsz, halvány lila gőzöd nincs a témáról. Ne tedd. Elhiszem, hogy hallottad már a z5500-t és az 1000 forintos tejfölös dobozokat, azoknál jobb. De ez még belépő kategóriának is rossz a zenehallgatás világába.
Láthatóan halvány lila gőzöd nincs a témáról, kár is veled vitatkozni.
Ha értelmesen állnál a dologhoz, és nem úgy, hogy Te vagy "a zIsten" akkor szívesen leállnék megmagyarázni a dolgokat. De így...
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
A Bumeráng stúdiójában Sennheisert használnak!
Am állítólag az AKG-k már nem olyan minőségi darabok, mint anno régen. Ezt a megfelelő topicban olvastam, hozzáértő írta(nagy fejhallgatós topic)Nade hogy a témába vágjak: Z5500 forever!

-
RI/OS
addikt
a 2 napos reg majd jól mindjárt elzavar mindenkit

-
-
Donvit078
tag
bírom ezt a sok ostobi gyereket a legjobb 5.1 hangrendszert ide járnak fikázni... szerintem nem azért találták ki ezt a fórumot hogy itt osszátok az észt hogy milyen sokkal jobb cuccok vannak ennél így meg úgy, szerintem húzzatok el innen akinek nem tetszik a z-5500 NE ITT FIKÁZZ !!! : Turbolada II dudika10 A KÉT SEMMIT ÉRŐ FŐ FŐ FIKÁZÓ SZÁNALMASAK VAGYTOK NE IDE JÁRJATOK LEJÁRATNI EZT A SZUPER RENDSZERT

-
Turbolada II
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Az AKG fejhallgatóknak van steril hangja és stúdiókban is AKG-ket használnak. Még nem láttam olyan stúdiót ahol Sennheisert használtak volna. A Sennheiser is színezi a zenét és hajlamosabb elsimítani a hibákat. Innen eredt a hasonlat.
Az ismerőseim szerint a HD465-ösöm jobban szól mint a HD555-ös. A HD555-ös "AKG-san" szól a HD465-öshöz képest.
Úgy vettem észre az emberek többségének jobban tetszik a színezett hangzás. Mondjuk az audiophile-ek kivételek lehetnek. -
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Jajjaj, hogy jön a hangfalakhoz az AKG és a Sennheiser?

Egyébként igen, valószínűleg még nem hallgatott komoly sztereo rendszert vagy élőzenével nincs túl sok tapasztalata.
Stúdió felszerelések arra vannak, hogy megmutassák a hibákat, de ettől még van aki szeret rajtuk zenét hallgatni.
Az a baj, hogy egy bizonyos szint után az ember rájön, hogy a felvételei fele kukába való, ezt a stúdióba szánt cuccok az ember képébe tolják a zenehallgatós hangfalak meg megpróbálják leplezni.
-
Turbolada II
őstag
Stúdió hangfal helyett én hagyományosat vennék. A stúdió hangfal pontosabban adja vissza a hangokat, de nekem például ettől fejfájásom lesz egy idő után. A zenébe nem árt egy kis színt vinni. Normál hangfal=Sennheiser, Stúdió=AKG. Ha kizárólag munka céljából veszel hangfalat akkor viszont stúdió legyen, amennyiben zenét is szeretnél hallgatni Z5500.
Az 505W-ból maximum 200W lehet igaz egyébként,
-
Turbolada II
őstag
válasz
Donvit078
üzenetére
Irány a fülészet, erre mást nem tudok mondani.

Hallottál már olyan zenei albumról amit kizárólag 5.1-ben adtak ki? (Koncertfilmeket ne nézzük) Ha 5.1-ben hallgatsz zenét (nem a stereo X2-ről beszélek), ahhoz gratulálni tudok. Egy olyan házimozi erősítő ami hozza a régi 15-20 éves sztereó erősítő szintjét, 300e Ft körül kezdődik.
-
törölt tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az egy FireWire port és ebből adódóan nem tudsz rá hangfalat kötni.
-
ricshard444
veterán

Ilyen karim van, és azt szeretném kérdezni,hogy abba a kockás kimenetbe,milyen kábel megy? És jobban szólna úgy,ha arra kötném a hangfalat mintha Jackdugóval kötném össze?
-
Vézol
csendes tag
Értem, köszönöm szépen.
12 nm-es a szobám, nem éppen a legjobb akusztikailag sajnos, épp ezért csökken az igényem olyan téren, hogy tehát nem kell, hogy 505 W dübörögjön, de kell, hogy komoly legyen, és kiváló minőségben szóljon.
Épp ezért gondolkozom keverőn + sztereó hangfal vásárláson, vagy keverő + Z-5500.
Fontos, hogy a majd választott hangrendszer, akár stúdió hangfalpár lesz, akár Z-5500, az kiszolgáljon filmben is, zenében is, külön hangszeremmel is.
Nem tudom, mennyit akarok rászánni. Kevés pénzből akarok, jót!

Egy Yamaha DGX-500-ról van szó. Ezt kellene nekem kiváló minőségben megszólaltatni. Na de kérdés, hogy melyik lesz a nyerő?
Z-5500, vagy stúdió hangfal?
Stúdió hangfalpárok közül még lövésem sincs, ha választanék, mit szeretnék. -
dudika10
veterán
válasz
Donvit078
üzenetére
Nehogy már jobban tudd, hogy mit hallottam és mit nem...
Maradjunk annyiban, hogy elképzelésed nincs, hogy mit kell hallani amikor megszólal egy rendszer. A z5500 sok embert lenyűgöz aki nem hallott még komoly rendszereket és nincs túl sok tapasztalata, nincs is ezzel semmi baj, csak ne beszéljetek butaságot és ne próbáljátok rábeszélni másra, használjátok egészséggel ha tetszik.
-
PuMbA
titán
válasz
Donvit078
üzenetére
"ne vicceljetek már "
Nem viccelnek.
"bár mi amit eddig hallottam főleg nem sztereó"
Akkor hallgass meg egy jó sztereó rendszert hangszeres zenével és megérted, hogy miről beszélnek."sztereónak már lejárt az ideje"
Vagy nem. Voltál már olyan koncerten ahol hátulról jött a zene?
Satyricon: Zenére nem való a Z-5500. Ha elmész akármilyen koncertre nem fog mögötted szólni semmi.
-
Satyricon
addikt
válasz
davidsone
üzenetére
Ezt hogy érted, h a komoly zene nem a fő profilja? Kicsit lapozz már vissza kérlek, és olvasd végig figyelmesen az általam belinkelt Gamestar-os 5.1-es hangfalak tesztjét, amiben a Z5500 lazán alázta a többi három hangcuccot. Na várj, mindjárt előkerítem neked a leírást, Tessék. Gamestar(2005), 5.1-es hangcuccok tesztje
-
Donvit078
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
dudika10, Turbolada II, hát nem tudom hogy vagytok vele de annyira kevés ehhez képest bár mi amit eddig hallottam főleg nem sztereó ne vicceljetek már butuskák
sztereónak már lejárt az ideje ti még nem hallottatok z-5500 egy jó kis hangkártyával meghajtva gyerekek gyerekek... 
-
ricshard444
veterán
Ahhoz képest,hogy Z4el kezdtem elég nagyra nőttek az igényeim

-
ricshard444
veterán
Miután a Z-2300m cserélték 623ra és ezzel nem vagyok megelégedve...így nyáron beújítok egy ilyen 5500t, remélhetőleg évekig kifog szolgálni , és megleszek vele elégedve...

-
davidsone
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
feladtad a labdát rendesen 
nah megyek hallgatunk 1kis zenét a csajokkal a z5500-amon
-
davidsone
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
vagy a hangkép szar állÍtólag de te biztos jobban értesz hozzá aztán elmagyarázod nekem is...

-
davidsone
addikt
jó cuccos ez... nem vagyok 1 v.fülű de 1 jó hangkarival szép tiszta HANGOS hangzást kapsz telt méllyel! a magas hangok bőven jók hiába oltják szanaszéjjel, igaz h, nem a rock + a komoly zene a fő profilja de electro-t nagyon viszi; mozi élményt nyújt és iszonyat durvát szól game közben is!
-
dudika10
veterán
Filmekre jó, zenében a kanyarban nincs egy normális sztereohoz képest akármelyik logitech.
Vásárolhatsz külön erősítőt + hangfalakat vagy aktív monitorokat. Előbbi zeneibb lesz, utóbbi nem szórakoztatás céljából készül hanem munkára, de ettől függetlenül sokan szeretnek monitorokon zenét hallgatni.
Elég sok kérdés felmerül, mekkora szobába lesz, mennyit szánsz összesen a projektre, milyen zongora (midi?) stb.?
Játékok és filmek terén lehet kérdés, hogy melyiket vedd, de ha zene prioritást élvez akkor eléggé egyértelmű szvsz.
És ez nem csak az én véleményem.

-
Vézol
csendes tag
Értem. Szóval, ha nem irónia, akkor vannak, akik egy stúdió hangfalpár mellett döntenének, és vannak, akik a Z-5500 mellett.
Ha a Z-5500-ra esik végül a választásom, akkor biztos ki tudok keverni vele kiváló minőségű hangot a hangszerekhez. Vagyis remélem. Köszi mindenkinek, aki még tudna hozzászólni e remek, és izgalmas témához, azt szívesen olvasom.
Üdv. -
davidsone
addikt
a legjobb vétel!! ez az 1 dolog a pc s dolgaim közül amivel maximálisan +vagyok elégedve
vegyétek zuzzátok!!!
-
RI/OS
addikt
semmi.
-
RI/OS
addikt
Kapok egy újat, a régit megtarthatom.
-
Donvit078
tag
Z-5500 után haveromnál hallgattam a sztereó hiper szuper hangcuccát hát mit mondjak nagyot csalódtam benne... sztereó egy nagyon elmaradott rendszer egy 5.1 z-5500-hoz képest
zene hallgatásra kiváló választás a z-5500 -
Turbolada II
őstag
Egy sztereó rendszer nem valamivel fog szebben szólni. A Z5500 zenére nem igazán jó, de filmre, játékra már-már tökéletes. JBL E60+ valami használt erősítő max. 30 körül. Az Onkyommal már zenéltem 70nm körüli helyiségben és nem az erősítő nem bírta, hanem a hangfalak. 2-őt a zenei mennyországba küldött, de szerencsére azok nem az enyémek voltak.
Az E60 rockhoz és metálhoz tökéletes a kemény mélye és a titán magassugárzója miatt.
-
Vézol
csendes tag
Sziasztok ismét.
Én már egy ideje nagyon vacilálok.
Hallok ezt is, azt is. És nem tudok dönteni.
A témában kezdő vagyok, de kell a jó minőség, feltétlenül.Nekem egy olyan hangrendszerre van szükségem, ami zenehallgatásra tökéletes, főként metál, rock, alternatív rock, stb..
E mellé kiváló hangzást biztosít zongorán, vagy esetlegesen gitáron való játékhoz.
E mellé még ráadásul filmet nézni is tökéletes.Hogy ezt mind egyszerre meg tudjam csinálni, hogy ne kelljen kábelt ki-behúzogatni, ezért egy ilyen kis keverőre gondoltam, ami szétosztana mindent, ami (még) szükséges.
Kérdések:
Most akkor ezekre jó-e a Z-5500? Tehát, ha alapból szar lenne zongorahasználatra, akkor kiváló minőséget ki tudok keverni keverővel?
Vagy inkább ajánlatosabb egy stúdió hangfalpárt venni, és az ugyan 2.0, de valamivel szebb, s jobb hangzást biztosít?
Milyen hangkártyát használjak a keverőhöz majd?
Van, aki használt már Z-5500-at, vagy bármilyen 5.1-es hangrendszert, és stúdió hangfalat is? Ha igen, az tudna nekem egy rövid, pársoros tesztet leírni a különbségről?Aki segít, annak nagyon megköszönöm előre is a türelmét!
-
RI/OS
addikt
A sorozatszámnak hol kell lennie a szetten?
Mert azt valahogy nem találom.
A szett ausztriában lett vásárolva egyébként, számlán nincs rajta S/N.
Egyébként ha holnap felhívom a logitechet, elintézik ők, vagy azt fogják javasolni, hogy vigyem vissza ausztriába?
Mert akkor inkább megcsináltatom 10k-ért, olcsóbb, mint kiküldeni

-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Gari nélkül NEM SZABAD! vásárolni semmit! Ezt tanuljátok meg! Ha meghibásodik, akkor csecs...
Szerk.: off topic
-
ricshard444
veterán
Ja és mennyire érdemes gari nélkülit venni használtan? Ha meghal akkor szó szerint bukom azt a pénzt,amit kiadtam érte? Vagy van esély ,hogy a Logitech segít valamit...?

-
ricshard444
veterán
Azt szeretném megkérdezni,hogy aki hallott már Z-2300t és Z-5500t is,hogy sima jack dugós csatival géphez kötve ,zenében mennyivel mássabb az 5500s a 2300tól? Szóval kb mennyivel hangosabb + mennyivel erőssebb a mély + a hangminőség milyen egymáshoz viszonyítva.
(Mert most cserélték gariban a Z-2300m Z-623ra zenében sokkal jobb,de nincs az a sz@rkirázós basszus...csak amennyi kell , nagyobb hangerőn meg kevés a mély :S ----Audigy 2 ZS hangkari------)Köszi
-
Satyricon
addikt
Az enyémnek is pontosan ez a baja!!!! Pont most szórakozok vele!!! Leszedtem, látom tele van nyomatva zsírral a tekerő és az ST lyuk körül is, de hiába... Akárhogy teszem rá a tekerőt(kicsit, vagy teljesen tökig rátéve) akkor is szorul egy ponton, baromi idegesítő!

Szerk.: Jah, ma vettem észre, hogy elkezdett/tek pattogni a szatellit/ek.
Hál istennek... Mindig szarik a kutya valamit... 
-
RI/OS
addikt
Nem húztam ki menet közben egyszer sem.
Reggel hallgattam, elmentem melózni, mire hazamentem, bekapcsoltam azóta kakukk.
Csak detecting, nem reagál a gombokra sem.
-
Hooper
őstag
Sziasztok, egy kérdésem lenne: a vezérlő panel hangerő tekerője 1 állásban ponton szorul ha forgatom.. ezt csak szerviz tudja orvosolni?
jó hír viszont:
A 2 hetes z5500am végre megkapta a jól megérdemelt Xonar D1ét, jelentem nagyon örül neki
live!-ról váltottam zenében hallhatóan jobb, jó minőségű film esetén (Transformers3 1080p dts) iszonyat nagy a különbség. 
-
newdawn
csendes tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem fordult elő véletlenül, hogy kihúztad/bedugtad a hátsó csatit a control podon miközben a rendszer áram alatt volt? Akitől vettem az enyémet külön felhívta a figyelmemet, hogy bekapcsolt állapotban (standby-ban SEM!!) nem szabad ki-be dugdosni még optikát se, mert a benne lévő DAC-ot kisütheti. A cseréje 10k körül van. Ha netán ez lenne, küldj pü-t!
-
Darko_addict
őstag
Mi lehet az oka annak, hogy ilyen sok a hibás Z-5500? Ha már ennyiért árulják és ez a cég presztizsterméke a PC Speakers-ek közül, akkor fordíthattak volna erre nagyobb figyelmet is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még régebbi....szóval nem feltétlen az idő eltelte....bakelitlemez..... 

Á

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi! Neked is Balika ha erre gondoltál

)