- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rbalint88 #158283 üzenetére
A nem autófanatikusok azért vannak el évtizedekig ugyanabban a kocsiban, mert nekik tök mindegy, csak egy autó. És vagy csórók is.
Az autófanatikus is általában azért, mert csóró vagy ha nem sokkal jobb dolgokra is költi a pénzét, mint megint autót cserélni ami azért egy komolyabb összeg és időigényes, melós, rizikós.Egyébként én is cserélgetném pár évente. Ha most vehetnék olyat ami nagyon kellene azt is lecserélném 2 év után. Még a Meganet is képes lettem volna 3-as Golf, 3-as Swift szintű autóra lecserélni, de aztán szerencsére időben megjött a józan ész.
-
polonic
félisten
válasz
én azokat nem értem egyelőre, akik évtizedeket képesek eltölteni ugyanazzal az autóval...
Nem biztos, hogy van kedvük 3 évente milliókat költeni az embereknek, amikor más dologra sokkal szívesebben, hasznosabban költik el
Én sem adom el a járgányt, amíg gazdaságosan fenntartható az állapota. Ha ez 3 év lesz, akkor annyi, ha 7, akkor annyi.
-
válasz
Nem vagyok egy v8 fanatikus, de azt el kell ismerni, hogy nem sok minden tud úgy szólni, mint azok a motorok, főleg az amcsi blokkok. A -3 hengerhez képest szépen szól.
Saját autóból eddig kb 2,5 év és 60k volt a max, de valahogy mindig az élet hozta úgy, hogy váltani kellett. Faternak 14 éve megvan a C Vectra, csak azért cserélné, mert már elég sok sebből vérzik a 150 lovas dízel. Több okból is meg lehet tartani egy autót, anyagi megfontolásból, pusztán az igények nem változnak és megfelelő vagy egyszerűen szerelemből.
Ha nem szakad rám valami nagyobb összeg, akkor most egy darabig marad a hörcsög. Ha rám szakad, akkor lehet kap egy turbót a váltás helyett.
Nekem mondjuk van változatosság, meló miatt ültem már ezer autóban, mégha közel sem ennyi típusban. Most is pl egy 3008-assal ingázók melóba.
A videóra visszatérve az ötletet gondolom ez adta: [link]. Vagy pl a vitara változat: [link].
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
A4, 3 ev, kb 50.000km (sokat jartam vele Pecsre es eselyem sem volt cserelni for $ reasons, de egyebkent az egy fasza auto volt, csak mondom. Majdnem olyan jo volt, mint a csunepy)
Amugy csak viccbol irtam, el tudok kepzelni olyan autot magamnak, amit nem unok 3X.000 km alatt
Szoval 20M-t ker erte es van benne 36k km.
Furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések