Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz MunezXBK #140891 üzenetére
Szerintem az lesz, csak igy is szórit az idő, mert amig vissza küldöm, és megkapom érte a pénzemet, az legalább 1 hét, és mire megrendelek egy másikat, az újabb 1 hét. Viszont pesten szeptember 1ig van autósmozi, ahová szerettem volna eljutni....
best regards, egy fórumozó blogger
-
gzbotii
nagyúr
válasz MunezXBK #141070 üzenetére
Jó, ott ahol több haverom is fusi/lenézett melóval (tetőfedő, háztartási gépdk kiszállítása, lovarda) 3.000+ frankot keres nettóban.... És a vendégmunkás úgyis kevesebbet fog kapni, mint egy helyi.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Magnum_
nagyúr
válasz MunezXBK #141070 üzenetére
Beszeltem a heten Nemeto-ban elo volt osztalytarsammal, ot az frusztralja (szo szerint igy irta), hogy nem tud ott ingatlant venni. Mondjuk ez a magyar mentalitas miatt van, a nemete 85%-a berel, elmondasa alapjan.
Az elem kifenyesedett, mondjuk kevsebbet csiszoltam, mint kellett volna, pici rucsi maradt, DE jobb lett, mint volt. Nem fullos nyilvan, de 50cm-rol mar nem is latszik. Elsore egesz turheto munka lett. Ha nem ezust lenne, valoszinuleg nem latszodna.
Ha lesz turelmem, megcsiszolom meg egyszer.I humbly and respectfully decline™
-
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #141177 üzenetére
Akkor csak az osztráknál?
Saint_: Most erről az ugrott be mikor Ralf Schumacher-t meg dj Ötzi-t etettem, mindkettő bejárt a konyhára, előbbi tök normális volt, utóbbi egy beképzelt majom, egyszer megkérte a főnökasszonyt és beállt a pulthoz beolvasni a rendeléseket és azt hitte k jól csinálja[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Integrale
veterán
válasz MunezXBK #141605 üzenetére
Kinezet szubjektiv, szerintem messze a legjobb a kozepkategorias vetelytarsaival szemben, minosege mint egy F30-as BMW, Audi A4 minosegre megeszi reggelire mindet (C, 3, IS stb), de az az odavetett tablet meg az igenytelen racs keresztben, hazavagja az egeszet.
+ Neked hatranybol indul minden ami nrm VW termek. :D
hacki87:
Fiatalkatreszeken nezted? Ott adnak 30% kedvezmenyt koszoneskor. :)[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz MunezXBK #141636 üzenetére
A3-ban egy lehajthato hitvany kis valami volt a ket napellenzo kozott, hasznos volt, de egy vekony muanyag lap.
Sorjas mufabetet, es lotyogo kesztyutarto egy 15 millos E osztalyban elfogadhato? Zorgo B oszlop karpit, sorjas kardanbox egy uj M4-en? Pontatlanul illesztett kasznielemek egy uj M6 GC-n?
A hiba es az igenytelenseg az hiba es igenytelenseg nemzettol fuggetlenul, ne legyen kettos merce.Kedvencem a 7 eves C-Max a haz elott, nagy nemet minoseg, es mozog az oracsoport (az uj ceges Fiesta oracsoportja ugyan igy mozgott), egy kemeny muanyagdarab a napellenzo, ami elvagja az ujjad az illesztesnel, elol puha, hatul kemeny ajtokarpit? :D
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MunezXBK #141925 üzenetére
Én nem, mennyűűűűnk mááár...!
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
válasz MunezXBK #141925 üzenetére
Ja, nem.
(#141926) Integrale: Semmi köze hozzá, de erről valamiért a Buell motorok féke jutott eszembe.
(#141927) Coyot: Vannak, akik szerint igen.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz MunezXBK #142345 üzenetére
Azert irtam kerdojellel, mert masok istenitettek a Bmw Led hez kepest.
Bitpork: Van par nagyvaros, Vinica, Dnetropetrovsk, Zaporozse ahol csak amul az ember, es nem negativ ertelemben.
De eleg a Karpatokba felmenni a telen.
En sokat vagyok kint, baratnom itt kosarlabdaedzo.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest