- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
kai
csendes tag
a rendszer debian, és kde-gnome alkalmazások nelkul ha lehet, mert én a teljesen puritán megoldások híve vagyok :) icewm
egyébként inkább desktop + CAD a cél, nem video-képszerkesztés,tehát aztmondod 512, jo csak aztnemértm h miért jobb a masik vinyo/ide vezérlő
egyébként nemértem h miért baj ha megy a swap, nekem régebben 64 ram + 64 swap kombinációban simán ment X meg böngésző xmms... stb. (persze 1szerre) -
kai
csendes tag
helo mindenki,
azt szeretném kérdezni hogy kinek mi a véleménye: 256 Mb ram-hoz mekkora swap partició dukál? ja és a másik kérdésem az lenne hogy a lemezen hova tegyem a swap-ot? mármint a disk elejére (azaz legyen az eslő partició) vagy inkább a végére? vagy a fizikai elhelyezkedése teljesen mind1?
mert eddig ugy használtam a régi vinyomon, hogy első particíó a swap, mivel a lemez ''elején'' gyorsabb az adatolvasás/írás rövidebb a hozzáférési idő, és swap minél gyorsabb annál jobb.
kinek mi a véleménye? hova célszerű tenni swap-ot?
előre is köszi a választ
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest