- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
feregember #839 üzenetére
köszi, de ez a handbrake kellően érthető, kezelhető felületű. ha gondom lesz vele, akkor megnézem, amit ajánlottál
-
Sanyi.mTs
addikt
milyen ingyenes programot ajánlanátok videók átméretezéséhez?
találtam a gyereknek mese sorozatot, de csak 1080p-be, ami kicsit sok helyet foglal. ebből kellene 480p-s epizódokat csinálni, és az angol hangsávot is el kellene távolítani.kezdő linuxosként jó lenne egy leírás a telepítésről és egy részletesebb a program használatáról.
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
Kiírtam pendrive-ra, elkezdtem a lépéseket és a vége előtt elbizonytalanodtam: kiválasztottam az ssd (120GB) meghajtót, majd a rajta lévő összes partíciót.
Két kérdés:
- ugye nem 120GB-s lesz a fájl, hanem csak kb akkora, mint a jelenlegi rendszer, ugye?
- ha minden partíciót lementek, akkor egy másik ssd-re visszaállítva egyből használható lesz a rendszer még akkor is, ha nagyobb lesz az ssd? Tehát visszaállítja a grub-ot és minden rendszer partíciót?+1 bónusz kérdés: mi a különbség a clonezilla és rescuezilla között?
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem ismerkedni a linuxszal (mint xfce) a "játszós" laptopomon (lenovo x200)
Végre sikerült úgy ahogy beállítanom. A rendszerről szeretnék backup mentést, amivel a teljes rendszert vissza lehet állítani (egy esetleges SSD halál után) és ezt a mentést ki lehet másolni külső meghajtóra.
Az alap telepítés után Timeshift-tel csináltam mentést, de nem tudom átmásolni sehova.
Milyen progit ajánlanátok a fenti feladatra? Kérlek a telepítést, leírást szájbarágósan írjátok le, nem megy még annyira ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest