- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #15275 üzenetére
Ó én nagyon jól ismerem már ezt a nagyszerű Sway-t, mint ahogy utóbbi napokban dual novellisztikusságából adódóan az Openboxot is. A régi Arch topikot persze csak most kezdtem el olvasgatni, de az offtopikot azért látogatom gyakorta!
Kár az Arch-ért, mert a héten lesz 2x is elég sok kötött szabad órám, gondoltam rápróbálok. Sajna előbb keresnem kell egy Arch-csal foglalkozó topikot........eddig félig-meddig csak poenból emlegettem a nagyarchúakat, de most már ez is változott! (mivel gyorsan írsz, még a leesés előtt, nem rád gondoltam)
Amúgy teljesen birka vagyok a billentyűzet használathoz, minden vackot a hülye egérrel csinálok, persze nehezítené a bill használatot, hogy hol desktopon nyomom a melót, hol meg pihenésképpen a HP-n. Utóbbin skandináv billencs van. Egyébként már növeltem volna az arcomat valami pálcikaWM-mel én is!
Ja igen, az Arch topikban nem akartam már többször szerepelni, de amit írtál a Gnome-ról, az jó nagy marhaság volt, nem is értem, minimalisták miért beszélnek DE-ről.
Én nem használok soha Gnome-ot, de egyszer valakinek segítettem, feldobtam gyorsan egy alap Ubit és úgy átszabtam, mint a fene, totál Cinnamon lett a végére. Ilyent is írtál az Openboxos topikban, hogy még a panelt sem lehet áthelyezni....... nem a ragyaf*szt nem. Alapból egy nokedli a Gnome, de pont pálcikaépítők nem tudnák átszabni teljesen? Mikor én is át tudtam? -
Rimuru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest