Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Petya XT #99809 üzenetére

Igen, bár nálam a VLC nem jól működött valamiért, hiába volt bemásolva a zenei videó, és zene mappámból a cucc, a VLC egyiket sem látta, csak az AppleTV, és a Music, vagy mi a bánat app.... Nem is szívem csücske ez a telefon a droid után.

Visszatérve egy kicsit az iTunes témára, igazából a VLC-t is simán fel tudod tölteni Linux alól, iTunes nélkül (nemcsak a képeket)

Amikor rákötöd az iPhone-t, megjelenik az alábbi:

Belemész a VLC-be és bekopizod. Kipróbáltam, működik, megjelent a telefonon a video.
    Tehát nincs is igazán szükség az (amúgy gagyi) iTunes-ra (kivéve a recovery mod-ot, de ne barkácsolj otthon az iPhone-al és akkor az sem kell). :D

A screenshoton mellékeltem szokás szerint a RAM használatot, nagyon keményen alacsony :R , sőt alul fut a Transmission is. Már nem emlékszem pontosan, de a Windows 10 minimum 2,5GB-ot evett ha csak bekapcsoltam a gépet.

• Remus389

veterán

válasz Petya XT #99809 üzenetére

Igen, bár nálam a VLC nem jól működött valamiért, hiába volt bemásolva a zenei videó, és zene mappámból a cucc, a VLC egyiket sem látta, csak az AppleTV, és a Music, vagy mi a bánat app.... Nem is szívem csücske ez a telefon a droid után.

Azért mert a "file sharing"-en belül kellett volna feltölteni a VLC-det, egyszer megcsinálod utána egyszerű, bár tudom elég egyedi logikát feltételez (aki ezt kitalálta, megérdemel egy banánt), de mindegy is már, ez már nagyon off, örülj a droidnak.
    Mondjuk nekem van youtube premium-om, így az appon belül lehetnek offline videóim, nincs már annyira szükségem az iphone féle vlc-re már.

Egyedül a recovery mod miatt jönne jól az itunes, de ha nem barkácsolsz nagyon az iphone-al el fog az indulni. Például megeshet hogy akksit vagy képernyőt cserélsz rajta, elmegy az áram frissítés közbe ilyesmik miatt, beázhat, kiszárítod utána nem tér magához.. stb. Ha normálisan használod, akkor mindig működni fog az ájfón. :K

Amúgy még egy plusz pont a Linuxnak, sikerült nyomtatni az öreg Samsung SCX3200 nyomtatóval, csak fel kellett előtte telepíteni a drivert meg újraindítani, egyszerű volt. :K

4K video downloader is van. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés