- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
válasz
sh4d0w #84114 üzenetére
ad.1 Megirtam, hogy az volt a gond, hogy mas fajlnevet kellett keresni, mint amit megadtal.
Erre nekialltal kioktatni, hogyan kell pendrajvot megformazni, aminek semmi koze nem volt a temahoz.ad.2 Ellenpontozassal irtal rolam egeszen masrol, csak azert, hogy szemelyeskedhess. Ezert kerdeztem, hogy csak rossz kedvedben voltal, mert amiket irtal, semmi koze nem volt a korabbi temakhoz.
ad.3 Igen, jo tulajdonsagom, hogy idonkent olyan dolgokat veszek eszre, amit mas nem, es mar ket napja rajottem valamire, amirol egy ujabb blogot fogok irni, csak meg nem jutottam hozza, mert hetfo ota rengeteg aprosaggal kell torodnom, es mindennel hianyzik valami, vagy felreertenek, vagy pl. hetfon nyolc ora azzal ment el, hogy megkapjak valamit, csak azert, mert az illeto ket utcaval odebb varakozott az autojaban zenet hallgatva, mert "elnezte" az autcanevet, es mobilon se volt elerheto.
Ugyhogy ez egy ilyen hetnek tunik, tokeletesen belefer, hogy te is ok nelkul lettel merges es olyanokat irtal, amirol szo se volt es most meg jon a falka, akik csak azt lattak, hogy egy ujonnan jott visszaszolt egy regota itt levonek, mert ok se olvasnak.Igy mar ertheto, hogy mi a tenyleges szitu?
-
sisi22
aktív tag
válasz
sh4d0w #84114 üzenetére
Mi van, bal labbal keltel fel es meg olvasni se volt idod es belerugsz mindenkibe, aki az utadba kerul?
Annyit irtam, hogy a debian weboldalan nem az altalad beirt szo a telepito neve, igy arra hiaba keres az ember.
Valamint, hogy a debianosok - es masok is - eljuthatnanak legalabb a magyar drupalosok szintjere, akik egy jo evtizede megoldottak, hogy a webre kirakott html linkek halmazat hierarchikusan egyben le lehet tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest