- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Na a gép teljesen jó, mert a fat16-ra formázott pendriveról simán elindult az ubuntu, és szépen ment is.
Ez a nyomorult noti csak fat16-ról hajlandó bootolni, semmi másról. Cd-ről, dvd-ről sem. Lehet, hogy egy bios frissítés megoldaná, de azt sem tudtam megoldani, mivel a gyári oldalról letöltött, és kiírt cd, nem indul, el. A másik notimban simán.Szal valami megoldás kéne, hogy biost frissítsek, vagy úgy tudjam telepíteni az ubuntut, hogy fat16-os fájlrendszerre.
De a bios szerintem tuti, hogy nem okés.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy egy öregecske fujitsu amilo pi1505-ös notit (free) amiből kiherélték a vinyót, és a képernyője csak egy bizonyos szögben működik. Gondoltam tennék fel rá valami linuxot usb-ről vagy cd-ről, úgy, hogy egy külső usb hdd-re telepítse.
Na itt meg is állt a tudomány. Letöltöttem az ubuntu 12.04 desktopot, meg egy opensuse 12.03-at amit kiírtam dvd-re, és kétféle installerrel (unetbootin, universal usb installer) készítettem pendrivera bootolható cuccot, de egyikkel sem működött.
Vagy azt írta ki, hogy operációs rendszer nem található, vagy bejött valami syslinuxos szöveg, majd a végén boot: és nem ment tovább.
Mit rontok el? Pedig olvastam, hogy elvileg lehetséges ilyet összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest